skip to Main Content
I USA upplever 65% av mobilanvändare problem med tappade samtal, dålig signal eller radioskugga enligt Wi-Ex. För ett par år sedan hade det påverkat oss genom tappade samtal, idag påverkar det i än större utsträckning. När signalen blir svag haltar vårt mobila bredband och vi tappar kontakten med omvärlden i än större utsträckning, mailen går inte att hämta och vi kan inte hålla kontakt med vårt nätverk i sociala medier.

Vägar att gå för bättre mobiltäckning

Det finns två vägar att gå för bättre möjlighet till uppkoppling:

1. Skaffa en 3G förstärkare eller GSM förstärkare. Wi-Ex förstärkare är avsedda för hemmabruk eller mindre företag och förstärker upp signalen i närområdet. Det ger både snabbare och stabilare mobilt bredband, och även samtalskvaliteten blir bättre. På köpet sänder mobiltelefonen med lägre uteffekt och batterilivslängden ökar.

2. 3G router med extern antenn, förbättrar inte samtalskvaliteten men ger möjlighet till att flera delar på en och samma mobila bredband i hemmet, på företaget eller i fritidshuset. I Induo Home finns 3G routern RUT-105 som är en turbo-3G lösning som ger möjlighet till extern antenn. Jämför man med de normala 3G modem, eller 3G dongel, som operatören skickar ut är detta en avsevärt bättre lösning då dongeln har inbyggd antenn. Det finns även 3G router lösningar där man kopplar sin dongel direkt till en router som via wifi sprider signalen vidare i närområdet men den lösningen hjälper inte den som har svag 3G signal. Med RUT-105 kan man sprida nätverket lokalt till smartphones, bärbara datorer och läs/surfplattor. Genom att du kan välja extern antenn går det lätt att anpassa valet av antenn efter dina behov. Genom att routern har inbyggt trådlöst nätverk, kan du placera den nära din 3G antenn och skapa ett lokalt trådlöst nätverk för dina enheter.

Tiden är förbi då man behövde finna sig i dålig 3G täckning. Nu finns lösningar för både tal och mobilt bredband!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök