skip to Main Content

De grundläggande egenskaperna för vår GSM-kamera MMS-kamera B2 är att det är en enkel och omkomplicerad lösning som kombinerar en rörelsedetektor, IR-detektor och övervakningskamera. En inbyggd IR-belysning gör att den kan användas dygnet runt. Kameran skruvas upp på väggen (med medföljande fäste) eller ställs i en hylla/på ett skåp. Den sätts i bevakningsläge genom att skicka SMS från en behörig mobil, alternativt så använder man en av de två trådlösa fjärrkontrollerna för att larma på. GSM-kameran har en inbyggd GSM modul och vid larm skickar den bilder som MMS, som epost eller skickar ett textmeddelande via SMS alternativt ringer upp.

Larmkamera för alla GSM-nät

Kameran fungerar med alla svenska operatörer utom Net1 och Tre, den har svenska som standardspråk vilket gör att alla SMS är på svenska.

Bilderna som skickas har en ställbar upplösning med 640 x 480 pixlar som maximal upplösning. Kameran har ett inbyggt back-up batteri för att säkerställa drift även om det är störningar i elnätet. Tack vare att den drivs med 12 V kan den användas även i båt, husbil eller husvagn.

Extern antenn

Vår MMS-kamera har anslutning för en extern antenn, en liten antenn för normal täckning medföljer. Behöver du bättre täckning så finns kameran med två tillvalsantenner, en självhäftande glasantenn med 2,5 m kabel som kan monteras på fönster eller fasad samt en antenn för fasadmontage med 5 m antennkabel. Vår normalantenn klarar de situationer där din vanliga mobiltelefon normalt har gsm-täckning, den självhäftande använder du i de fall du saknar inomhustäckning men har bra täckning vid det fönster du placerar antennen, och fasadantennen använder du om du bara har stabil utomhustäckning.

Alla inställningar av kameran sker via SMS och det är lätt att komma igång är lätt, i ett kommande blogginlägg kommer vi att gå igenom hur du kommer igång med kameran.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök