skip to Main Content

Picobasstationer och HETNET, heta termer att lägga på minnet. HSPA+, 3G med andra ord, kan det vara hett? Ja mycket talar för att det fortfarande är intressant för många operatörer och användare.

LTE ja… men HSPA+ då?
Global mobile Suppliers Association rapporterar om att det nu finns 245 HSPA+ enheter tillgängliga jämfört med 92 för ett år sedan. Nya tekniker,
dual carrier eller dual cell technology (DC-HSPA+) get hastigheter på upp till 42 Mbit/s. Ser man till statistiken så är det intressanta prestanda som presenteras: 117 HSPA+ nät stödjer 21 Mbit/s, 8 stödjer 28 Mbit/s och 62 stödjer DC-HSPA+ med upp till 42 Mbit/s.
GSA

LTE driver investeringar
Marknaden för nätinvesteringar i mobilnät kommer att öka med 17% i år enligt IHS iSuppli.LTE och 4G står för en ansenlig del av kakan även om 17% är en bit från förra årets tillväxt på 32%.
IHS iSuppli

Pico-basstation eller mobil gateway?

Mobile gateway, så vill nystartade Stoke Inc. benämna sin produkt som bättre skall integrera wifi med operatörernas mobila bredbandsnät. Gatewayen skall skall fungera som en enhet mellan wifi och operatörernas stamnät. För er som inte har hört talas om mobile gateway, lägg hellre termen pico-basstationer på minnet, och förbered er på att inom några år kommer det att vara helt normalt att ha en sådan hemma och en på jobbet.
Stoke

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om våra:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök