skip to Main Content

 

Enligt Telia har vi redan börjat trappa ned på jobbsurfande och vår nya mobila livsstil kommer radikalt ändra julfirandet, sant eller vad tror du?

Fullt i mobilnäten?
Förra veckan diskuterades om operatörerna är nätneutrala som stänger ned bit-torrent överföring. Samtidigt är mobilnäten fullbelastade och får ta emot mer än dubbelt så mycket trafik som föregående år vilket får operatörerna att dröja med uppdatering av basstationer.
Källa: Telekomidag

Tappat tråden?
Den som aldrig har tappat ett uppkopplat samtal sitter förmodligen vid en fast telefon. En lösning för många som har svag signalstyrka hemma eller på jobbet är att investera i en GSM eller 3G förstärkare. Vad den kan göra för dig? Mac Edition Radio har testat.
Källa: Mac Edition Radio

Har du slutat jobba?
Telia Surfindex mäter julen, det vill säga hur uppkopplade vi är i jul. De senaste två veckorna visar på förhöjt intresse för familjen medan det för arbete minskat. Familjesajterna har ökat med 34 procent medan jobbsurfande minskat med 6,5 procent.
Källa: Telia

Barnvagnen laddar mobilen
I senaste raden av tekniksaker man måste ha lanseras en barnvagn med inbyggd generator som kan ladda mobilen. Dessutom är den försedd med inbyggd display och en elmotor som automagiskt fäller ihop eller fäller upp den.
Källa: PR Web

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om våra:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök