skip to Main Content

Bland dem som jobbar med IT och telekomfrågor är det bara en mindre del som i någon större utsträckning använder sociala medier som hjälpmedel i jobbet, detta resultat kommer från en enkätundersökning bland ett urval medlemmar i Dataföreningen, de flesta med en yrkeskoppling till IT eller telekom. Vi låter oss inte nedslås utan delar vidare tre lästips från den trådlösa branschen:

White space inte super-wifi
Wi-Fi alliance gillar inte att termen Super-Wifi används för att beskriva kommunikation vid så kallad white space som vi skrev om här om dagen. Man uppmanar till att använda sig av ”traditionella Wi-Fi routers som inkluderar white space spectrum.” Vi får se vad som är den framtida termen, icke desto mindre är White space en intressant utveckling.
Källa: CED Magazine

Mobilt bredband lämpligare i kyrkor
När kyrkornas styrsystem skall kopplas upp ställs förhoppningen till mobilnäten. I kyrkans äldre fastigheter finns det nämligen sällan fasta bredbandslösningar. Med en 3G router, abonnemanget Multicom Mobiflex och styrsystemet CC kyrka kan församlingar snabbt och smidigt kan göra förändringar i inomhusklimatet i sina fastigheter. Detta är sakernas internet eller M2M tillämpat.
Källa: Multicom

Larma 112 via sms
Ett nytt avtal mellan staten och SOS Alarm gör det möjligt att larma 112 via sms. Tjänsten underlättar för personer med funktionshinder att larma, och det är bara de som i nuläge får tillgång till tjänsten.
Källa: Telekomidag

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om våra:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök