skip to Main Content

Hela 75 procent av svenskarna tar med sig mobilen eller datorn på semestern, visar en ny undersökning. Samtidigt oroar sig många för kostnaderna som kan uppstå när man ringer eller surfar under utlandsvistelsen. Inför stundande sportlovssemestrar har Sifo på uppdrag av Telenor Sverige undersökt svenskarnas förhållande till dator och mobil under utlandssemestern.

Tre av fyra tar med sig mobilen

Undersökningen visar att tre av fyra tar med sig mobilen på utlandssemestern och nästan var tredje sin dator. Hela 17 procent surfar för att jobba och varannan tycker att det är viktigt att hålla koll på svenska nyheter när man är bortrest. Enligt undersökningen är dock fyra av tio oroliga för kostnaderna när de använder datorn och mobilen utomlands.

− Många vill använda mobil och dator utomlands men oroar sig för kostnaderna. Därför lanserar vi nya erbjudanden och sänker priserna för att fler ska kunna kommunicera utomlands, säger Georgi Ganev, affärsområdeschef Konsument Telenor Sverige.

Telenor Sverige inför möjligheten att ringa för sitt vanliga pris i hela Norden, samtidigt som man sänker priserna på datatrafik utomlands. På Telenors hemsida finns ett bra test där du kan få rekommendationer om vilket abonnemang du bör använda: www.telenor.se/utomlands

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök