skip to Main Content

Vi har slutit avtal med Net1 inom ramen för Net1s M2M Partnerprogram, det ger oss möjligheten att leverera M2M-abonnemang från Net1 tillsammans med våra Net1 routers CR10v2 och UCR11v2. Vi ser Net1s tjänsteutbud som ett tillskott till vårt hårdvaruutbud och vi vet att många kunder verkar utanför de delar av Sverige där full mobiltäckning är en självklarhet.

Net1s nät täcker en stor del av Sveriges yta och erbjuder god täckning bra backup vid strömavbrott och störningar i nätet. Detta passar många av våra kunder som efterfrågar tillgänglighet, redundans och stabilitet därför känns samarbetet med Net1 extra sporrande, Net1s tillför ett mervärde för många kunders tillämpningar samtidigt som det ger en ökad valfrihet att välja mellan flera 3G-operatörer.

Router för Net1

Två routrar från Net1s nät

I vårt sortiment finns två produkter för Net1s nät, en ”ren” Net1 router, Conel CR10 v2, och en kombinationsrouter, UCR11 v2, som använder två olika 3G operatörer med automatisk fail over om den ena operatören har otillräcklig täckning. I UCR11 v2 är en operatör alltid Net1 och den andra operatören kan vara en valfri 3G-operatör med WCDMA (”vanlig” 3G).

Induo har slutit avtal med Net1 om distribution av M2M-abonnemang inom ramen för Net1s M2M Partnerprogram. Induo som levererar hårdvara för maskin till maskinkommunikation ser Net1s tjänsteutbud som ett tillskott till företagets utbud.

”En del av våra kunder arbetar utanför de delar av Sverige där full mobiltäckning överallt är en självklarhet, samtidigt som många efterfrågar tillgänglighet, redundans och stabilitet. Net1s nät täcker en stor del av Sveriges yta och erbjuder en mycket god täckning och bra backup vid strömavbrott och störningar. Vi tror att många av våra kunder välkomnar den tillgänglighet Net1s nät erbjuder och att det tillför ett mervärde för våra kunders tillämpningar. Samarbetet oss ett breddat utbud av abonnemangsformer vilket ger våra kunder önskad valfrihet att välja mellan flera operatörer i våra 3G routers”  säger Mikael Flodström, delägare och Sales Manager.

I Induos sortiment finns två M2M routers för Net1s nät. En 3G router anpassad för Net1s nät,Conel CR10 v2, och en kombinationsrouter, UCR11 v2, som används med två olika 3G operatörer med automatisk fail over om den ena operatören har otillräcklig täckning. Den ena operatören i UCR11 v2 är alltid Net1 och den andra operatören är valfri 3G-operatör med WCDMA (”vanlig” 3G som stöds av Telenor, Tele2, Telia och Tre).

– Med partnerprogrammet kan vi nu erbjuda ett helhetsåtagande inom M2M som kommer att förenkla M2M-utbredningen i Sveriges mindre befolkade områden, sa Linus Jönsson, tf VD på Net 1 tidigare idag i en pressrelease.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök