skip to Main Content

På hemsidan smslivraddare.se skall Hjärt och Lungräddningskunniga som ofta befinner sig i Stockholms innerstad kunna anmäla sitt intresse för att hjälpa till att rädda liv.

”Varje år drabbas cirka 900 stockholmare av hjärtstopp utanför sjukhus. De allra flesta överlever inte. Nu kan du som är utbildad i hjärt- och lungräddning och tillbringar större delen av din tid inom Stockholms stads tullar använda dina kunskaper för att rädda liv. SMSlivräddare är ett världsunikt projekt som använder mobil positioneringsteknik i syfte att öka överlevnaden vid hjärtstopp utanför sjukhus.”
När ett larm om hjärtstopp når 112 kan den som är med i projektet och befinner sig i närheten bli larmad till platsen via mobiltelefonen. Ett röstmeddelande skickas till alla mobiltelefoner inom en kilometers radie från den aktuella platsen. Positionering sker med hjälp av mobilnätet vilket gör att även de som inte har GPS i telefonen kan delta.  För att vara aktuell som deltagare ska man bo eller arbeta i Stockholms innnerstad och ha utbildning i hjärt- och lungräddning.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök