skip to Main Content

En ny antenn för GSM och 3G från CompleTech lanseras samtidigt som CompleTech presenterar ett revolutionerande antennfäste för användning i positioneringstillämpningar.

Robust riktantenn för GSM/3G

CACELY är en ny antenn, anpassad för GSM, GPRS och 3G. Framtagen för tuffa tag och montering utomhus. Antennen har 6 respektive 8 dBi förstärkningsgrad och har fäste för mastmontage. Antennen, som tillverkas i en kombination av aluminium och plast, täcker frekvensbanden 880-960 och 1710-2170 MHz. Den är testad inom temperaturområdet -40 – +80° C och levereras med ett mastfäste för 35-60 mm maströr.

Antennfäste för GPS system

Inom kort lanserar CompleTech ett nytt antennfäste för GPS marknaden. Fästet, kallat UA, gängas på till ett trefotsstativ med 5/8″ gänga. På det fästet bultas valfri CompleTech antenn. Fästet tillverkas i UV beständigt platsmaterial och rostfritt stål. De första enheterna kommer inom någon vecka, hör av dig om du vill testa eller beställa.

Kvalitet är viktig

Med den kalla vintern i färskt minne är vi glada att kunna rapportera att inte en enda av våra produkter returnerats eller oss veterligen skadats av den stränga väderleken. Våra produkter monteras ofta i utsatta miljöer med sträng kyla eller extrem hetta. Den gångna vinterns väderpåfrestningar verkar ha klarats galant. En viktig faktor är att vi förlitar oss på beprövade lösningar som till CompleTechs antenner. Antenner som vi vet klarar 15-20 år i nordiskt klimat.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök