skip to Main Content
För att möta upp de kanske vanligaste behoven av smidiga, lättinstallerade 4G-anslutningar har vi breddat vårt sortiment av tillbehör till de populära QuMax/QuSpot antennerna vilket ger en rad nya möjligheter för dig som vill ta din installation ett steg längre.

Smarta kapslingar från QuWireless

Inte hört talas om dessa tidigare? Här kommer en recap. Dessa smarta produkter är kapslingar och antenner i ett. Du monterar routern, i detta fall en router från Teltonika, i kapslingen som också är en antenn. Detta gör att du får minimala kabelförluster från antennkabeln och därmed bästa möjliga signal. Det hela spänningsmatas sedan via en speciell variant av Power over Ethernet, det vill säga strömmatning via nätverkskabeln. Så den enhet du kan montera är en helt fristående enhet som innehåller LTE-antenner, wifi-antenner, bluetooth och GPS-antenner. Kapslingsantennen är ju på köpet väderskyddad så du kan montera den där den gör bäst nytta, det vill säga monterad högt och utomhus.

De två modellerna QuMax och QuSpot är två kapslingar som innehåller rundstrålande respektive riktantenner. Alltsammans blir en smidig och populär lösning som många efterfrågar. Nu till de tillbehören vi nämnde inledningsvis som vässar själva kapslingarna litet till.
marin 4g-router

# 1: monteringsdetaljer för marint bruk

Fäste för marin montering quspotMånga har konstaterat att en del av de litet dyrare marinroutrar som säljs på marknaden drivs av en Teltonikarouter med litet egen firmware ovanpå. För den som vill göra det hela själv istället och kapa en hel del av priset så kan RUT240 eller RUT950 monterad i en QuSpot vara ett bra val ur många perspektiv. Men standardvarianten av QuSpot har ju galvade fästen som inte är supermarina, men nu finns en rostfri monteringsbygel som är den felande länken för dig som jobbar med marina tillämpningar eller som har montering i tuffa miljöer som varumärke.

# 2: extra yttre nätverksport

nätverksanslutning quwireless långFör den som behöver flera nätverksportar till och från sin router har QuMax/QuSpot en begränsning med sin enda nätverksport, men detta går att övervinna med den nya nätverkskabeln på 16 cm eller 38 cm som ger ytterligare en RJ45 port på utsidan av kapslingen. Du måste bara ta upp ett ytterligare hål i botten på kapslingen så får du tillgång till ytterligare en vattentät kabelanslutning.

# 3: flexibel kabelgenomföring

m20 ultraflexFör dig som söker en budgetlösning för att dra in flera nätverkskablar i din QuSpot så kan vår nya M20-kabelgenomföring med dragavlastning vara ett intressant alternativ. Passar i botten på QuSpot/QuMax och har en flexibel packning som gör det möjligt att dra igenom exempelvis två nätverkskablar.

# 4: nätverkskabel

Utomhuskabel nätverk 5 meterSom du säkert räknat ut så är nätverkskabel för inomhusbruk minst sagt inte lämplig för utomhusbruk. Vi har därför tagit fram nätverkskabel i olika standardlängder för att du skall kunna dra kabel mellan nätaggregatet, som placeras inomhus, och antennen som skall sitta utomhus. För speciallängder kan ta fram annat kablage enligt dina önskemål (från 50 st och uppåt).

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök