skip to Main Content

Outsourcing blir allt viktigare för företag som vill effektivisera enligt en studie från Ernst & Young. Argumenten för att outsourca är kostnadsbesparingar, ökad flexibilitet och och mer fokus på kärnverksamheten. Enligt Ernst & Youngs studie är de företag som gör ett bra förarbete nöjda med sin lösning och uppnår en verksamhet som är flexibel för omvärldens förändringar. Vår erfarenhet är densamma, just nu är rätt läge att se över dessa bitar.

Skräddarsydd M2M från Kina · Elektroniktidningen
Induo i nytt elektroniksamarbete · Evertiq.se
Nytt samarbete för specialanpassade elektroniklösningar · securityworldhotel

Halvfabrikat en annan väg att gå?

WLAN modul

RFM, RF Monolithics, en av de ledande tillverkarna av radiomoduler och komponenter för trådlös kommunikation presenterar en ny kompakt radiomodul för I/O-överföring i WLAN-nät. Den nya radiomodulen är inte bara kompakt, den klarar sig upp till fem år på ett AA lithiumbatteri.

Tack vare att modulen använder sig av WLAN-standarden är den lätt att integrera i de flesta applikationer. Tillgången på infrastruktur är stor i de flesta sammanhang och, till skillnad från andra industriell standarder som till exempel Zigbee, så kan ju sensorer, maskiner och datorer samverka i världens troligen största trådlösa nätverksstandard.

En låg strömförbrukning gör att radiomodulen kan drivas på ett enda batteri, strömförbrukningen överskrider inte 200 mA även vid sändning. Modulen kommunicerar med 1-2 Mbit/s överföringshastighet, en bit ifrån den maximala kapaciteten i trådlösa nätverk, men fullt tillräcklig för överföring av mätvärden och styrsignaler. Den lägre hastigheten i kombination med en mycket god känslighet gör att räckvidder på 50 m inomhus och 250 m utomhus uppnås.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök