skip to Main Content
Radiostyrning för jordbruk och skogsbruk måste fylla högt ställda krav. Många tillämpningar ser olika ut och därför kan vi erbjuda skräddarsydda produkter med de funktioner, varianter, optioner, tillbehör och konfigurationer som behövs i varje applikation.

Självklart måste en sändare man bär med sig varje dag erbjuda både en god ergonomi och hög driftsäkerhet, i synnerhet om man arbetar i skogen med många mil till närmaste verkstad och om tiden är knapp för att till exempel gödsla åkern eller skörda skogen innan tjälen går ur marken så måste lösningen fungera när det behövs.

Sändare utformad för arbetshandskar

Ergonomisk radiosändare viktig i varje läge

Robusthet och maximal driftsbekvämlighet är viktigt för den som skall fjärrstyra maskiner i sin vardag, en bra utformad sändare blir ett bra verktyg i många år framöver. Vår tillverkare av robusta radiostyrningar har lagt stort fokus på anslagskänslighet för knappar och knappstorleken har utformats så att operatören kan styra fjärrkontrollerna även med handskar på. Knapparna är placerade så att det är omöjligt att trycka två knappar samtidigt av misstag.

Stark konstruktion för tuffa tag

handsändare med displayDe material som används i produkterna används då de klarar tuffa tag. Dimensionering av hådvara, tätningar, skyddande skum och tätningar säkerställer en robusthet och täthetsgrad så att produktens funtkion kan garanteras även i de mest krävande miljöer.

Säker överföring

Säkerhet är kärnan till trygghet, därför är produkterna certifierade enligt direktiven ”SIL 3” enligt EN 61508 och ”PLe” enligt EN 13849, vilket motsvarar den högsta säkerhetsnivån.

Olika alternativ finns tillgängliga för att förbättra säkerheten för tillämpningar som kräver hög säkerhet till exempel kan man utrusta sändaren med ”dödmansgrepp” och närvarodetektering av användaren. Lösenordshantering (PIN) gör att ingen obehörig får tillgång till radiosändaren, alternativt kan ett urval av funktioner kan begränsas till endast auktoriserade operatörer.

Enkelt underhåll

För att underlätta underhåll är varje sändare och mottagare uppbyggd av moduler. Detta gör att det går att byta ut delar av sändare och utföra förebyggande underhåll. Enkel diagnosticering kan utföras med hjälp av en dator.

Transport och utfordringssystem

Fjärrstyrning kan användas för att styra funktioner i silo eller utfordringssystem inom lantbruk för att underlätta arbetet och göra det effektivare.

Jordbruksmaskiner– Kontroll av transportörer i manuellt läge för underhåll eller justeringar
– Öppna/stänga spjäll i foderlagringssilor
– LCD-skärm gör det möjligt attt anpassa informationen som visas för användaren
– Okänslig för kondens
– Laddningsindikation

Skogsbruk och skogsvård

Trådlös fjärrstyrning kan användas för att styra kranfunktioner på skotare eller skördare med engreppsaggregat till exempel.
Skogsbruk – Fjärrstyrning av vinschar, styrning av kran, styrning av motorvarvtal för att underlätta avverkningen.

– LCD-display och navigeringsmenyn med möjlighet att anpassa allt som användaren ser på skärmen
– Möjlighet att se värden som belastning och varvtal direkt i displayen
– Olika typer av bärselar underlättar användande av produkterna.

Beta handsändare med display

Beta sändareHandsändare med två eller sex knappar och display med bakgrundsbelysning som kan visa olika meddelanden. Informationen i displayen kan skräddarsys för varje applikation. Knapparna på sändaren kan beställas som enstegsknappar eller tvåstegsknappar. Vibration vid larm och extern antenn finns som tillval.

BETA-handsändare

ORION handsändare

Vattentät radiofjärrkontrollORION handsändare finns i flera modeller och är instegsvarianten i vårt sortiment. OREI är variant av ORION med en IP67-klassad sändare och en för priskategorin stark och övertygande konstruktion. Sändaren ORION finns i fyra modeller med två/ fyra knappar och med start/stoppknapp som tillval.

ORION OREI

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök