skip to Main Content

Teltonika Networks Remote Management System (RMS) har alltid erbjudit användare en hög nivå av anpassningsbarhet. Nu, med införandet av RMS Alerts & Automation, når anpassningen nya höjder. I denna bloggpost utforskar vi betydelsen av denna funktion och ger vägledning om hur man använder.

RMS Alerts & Automation

Medan varningar och meddelanden inte är nya begrepp tar RMS Alerts & Automation anpassning till en helt ny nivå. Användare kan nu designa och konfigurera komplexa serier av villkor och åtgärder som är skräddarsydda för deras IoT-lösningar.

Ett exempel

RMS actionsTill exempel, låt oss tänka på en kritisk infrastruktur som en säkerhets- och brandlarmssystem. Med RMS Alerts & Automation kan en nödlösning etableras genom att automatiskt byta systemets WAN-gränssnitt från trådbundet till mobilt vid strömavbrott. För att undvika överanvändning av data från ett specifikt SIM-kort kan systemet konfigureras att växla till ett annat SIM-kort vid behov. Möjligheterna att konfigurera villkor och åtgärder är i princip obegränsade.

Med denna funktion kan användare inte bara få omedelbara meddelanden utan även automatisera processer för att minimera onödig kommunikation. Anpassningsnivån, inklusive åtgärdernas varaktighet och typen av meddelande, ligger helt i användarens händer. Andra villkor som kan konfigureras inkluderar temperaturtrösklar, mobilsignalstyrka, GPS-geofencing, anslutningsavbrott och reservanslutningar, bland många andra.

Hur man använder RMS Alerts & Automation

För att komma åt RMS Alerts & Automation navigerar du till avsnittet ”Management” i RMS och klickar på den nya fliken ”Alerts & Automations”. Genom att klicka på ”Lägg till”-knappen kan användare skapa en ny varningskonfiguration och ange relevanta detaljer som mallens namn, beskrivning, tillämpligt företag, parametrargrupp, avkylningsperiod och fördröjning. I avsnittet ”If” kan användare konfigurera logiken för varningar och automatisering.

När mallen är klar kan den tilldelas till specifika enheter genom att markera dem i fliken ”Devices”. De tilldelade mallarna kan sedan hanteras under fliken ”Alerts & Automations”, som visas när enheter väljs.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök