skip to Main Content

Letar du efter en router som inte kompromissar mellan kraft och flexibilitet? RUT260 kan vara lösningen du har väntat på. I detta inlägg dyker vi djupt ner i vad som gör denna 4G-router så unik och hur den kan lyfta ditt industriella IoT-projekt till nya höjder.

Val av rätt 4G-router för ditt industriella IoT-projekt har aldrig varit enkelt. Behöver du kraftfulla prestanda för datatrafik? Eller är det viktigare med en kompakt och prisvärd design? Nu har vi glädjen att kombinera två kompromisser i en enhet. RUT260 är en revolutionerande 4G-router som ger dig det bästa av båda världar.

Varför RUT260 står ut från mängden

Denna unika 4G-router är kraftfull och ändå lätt och diskret. Den är utrustad med LTE Cat 6 och kan hantera cellulära hastigheter på upp till 300 Mbit/s tack vare carrier aggregation. Det är dubbelt så snabbt som Cat 4, vilket gör den till en snabb och effektiv lösning för dina mest krävande IoT-projekt.

Flexibilitet utan kompromisser

nya routrar från TeltonikaDet som verkligen gör RUT260 speciell är dess flexibilitet. Den väger bara 130 gram och har en kompakt design, vilket gör den lätt att installera i nästan alla miljöer. Trots sin lilla storlek ger den dig kraften i 4G, men den är nästan 50% lättare än RUT360.

Tekniska specifikationer

För er som gillar att gå bortom grundfunktionerna, RUT260 har en rad imponerande funktioner. Den stödjer en mängd industriella protokoll som MQTT, SNMP, Modbus och mycket mer. Den har också en robust och hållbar design som klarar av extremtemperaturer och vibrationer, vilket gör den idealisk för alla utmanande industriella miljöer.

Hållbarhet och pålitlighet

Med funktioner som WAN failover kan RUT260 automatiskt växla till en tillgänglig backupanslutning vid behov, vilket säkerställer en pålitlig och kontinuerlig anslutning. Den är dessutom byggd för att hålla med en robust aluminiumram och plastpaneler som kan tåla tuffa förhållanden.

En ny era inom 4G-routrar

RUT260 är inte bara en router; det är en lösning som kombinerar prestanda och flexibilitet med kostnadseffektivitet. Om du letar efter en 4G-router som kan förändra spelplanen för ditt IoT-projekt, ge RUT260 en chans. Du kommer inte bli besviken.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök