skip to Main Content

Säkert i jul

Oavsett hur du använder våra GSM-larmsystem, du kanske använder det för att övervaka en nivå i en vattendamm eller för att övervaka ett förrådsutrymme för företaget, så skall vi ge dig några tips hur du säkrar upp din larmkommunikation inför julen så du kan ta det extra lugnt.

Säkra med ett GSM-larm

Vi vet att våra produkter används i många olika tillämpningar så om du har ett inbrottslarm eller driftslarm har du kanske reflekterat över att ett larm är helt värdelöst om det inte kan kommunicera med dig i händelse av nödsituation. De allra flesta av de våra GSM-larmsprodukter kan både ringa och skicka SMS samt sända data till en larmcentral eller molntjänst via GPRS och maximal säkerhet når du om du väljer att låta larmet meddela sig via samtal, sms och även via molntjänsten/appen. Tre uppkopplingsvägar som alla tillsammans maximerar din möjlighet att nås i nöd.

Appar gör livet lättare

Vi rekommenderar starkt att utnyttja molntjänster och appar om det går eftersom de ger ett extremt användarvänligt och lättanvänt gränssnitt för att styra och övervaka enheterna. En del undrar om molntjänsterna drar mycket data men så är det inte, mängden är minimal, i genomsnitt ungefär 15 MB per månad, så det finns inget behov av dyra surfabonnemang eller avtal.

Kontantkort eller abonnemang

När det gäller uppkoppling är det vanligt att fundera om man skall välja kontantkort eller abonnemang. Vi föreslår definitivt att välja det senare, det är omöjligt att förutse hur många samtal, sms eller uppkopplingar ditt larmsystem kommer att göra varje månad. Tänk dig situationen där en larmsituation uppstår men det inte finns pengar för att genomföra sändning av ett larm-sms, ett abonnemang är ett säkert kort för att undvika sådana situationer så ut och uppgradera till abonnemang genast för en lugnare jul.

God jul och Gott nytt år!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök