skip to Main Content

Induo Wireless har tecknat avtal med Telia för distribution av M2M abonnemang och telematikabonnemang. Avtalet är en viktig del för kunder som har produkter som kommunicerar via SMS eller med en låg trafikmängd per månad.

Samarbete kring abonnemang

”Många kunder har efterfrågat ett abonnemang med SMS bundling till en låg månadskostnad. Med abonnemang som Telia Telematik Larm kan vi erbjuda en förmånlig bundling med abonnemang och SMS” säger Ulf Seijmer, marknadsansvarig på Induo. ”Telias vanliga Telematikabonnemang för datakommunikation är ett intressant alternativ för den som inte kräver fast IP adress och har mindre mängder data att överföra. För den som behöver överföra större datamängder eller önskar abonnemang med fast IP adress i Telias nät rekommenderar vi Multicom Securitys Mobiflexabonnemang”.

Induo lanserade för snart två år sedan W2M, Wireless 2 Machine, som går ut på att erbjuda hårdvara för M2M kommunikation bundlat med abonnemang och allt kunden behöver för att komma igång med M2M kommunikation. Intresset för en nyckelfärdig lösning kvarstår och genom samarbete med Telia så kan en attraktiv lösning för de mest grundläggande abonnemangsbehoven erbjudas.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök