skip to Main Content

I förra veckan samlades SATELs distributörer i Köpenhamn för att summera nuläge och ta sikte på framtiden. I dagarna två diskuterades applikationer, produkter och möjligheter. SATEL presenterade en helt ny produkt, SATELLINE-EASy, kompatibel med storsäljaren SATELLINE-3AS och med ett mycket bredare register än SATELLINE-3AS. Produkten hanterar hela 70 MHz av 400 MHz-bandet så alla frekvenser mellan 403 och 473 går att programmera direkt i enheten. SATELLINE-EASy är lättare att lagerhålla och anpassa till olika marknader. Med möjlighet att ställa in SATELLINE-EASy på en sändningsfrekvens och separat mottagarfrekvens möjliggörs duplexsystem och två frekvensrepeaters, två sedan tidigare efterfrågade funktioner.

SATELLAR presenterades i två nya frekvensvarianter, nu täcker den från 280-520 MHz. Pekka Aura, SATELs styrelseordförande och tillika en av SATELs grundare, beskrev att en av effekterna med SATELLAR är att vi nu möter en bredare publik än någonsin tidigare. Något som också var temat för Induos Ulf Seijmer som under mötet hade ett seminarie om Marknadsföring av Radiomodem i Sociala Media.

Lättare radiomodem

Under konferensen presenterades även det nya radiomodemet SATELLINE-EASy:

SATEL presenterar radiomodemet SATELLINE-EASy, ett nyutvecklat radiomodem kompatibelt med SATELLINE-3AS radiomodemen. Det nya radiomodemet har en rad fördelar jämfört med SATELLINE-3AS. Det täcker hela 70 MHz kanalområde, en och samma modell kan alltså täcka från 403 till 473 MHz, vilka frekvenser radiomodemet skall brukas på är en ren inställningsfråga. SATELLINE-EASy är därmed lätt att lagerhålla och lätt att använda på olika marknader där olika frekvenser nyttjas. Radiomodemet har dessutom möjlighet att sända på en frekvens men ta emot på en annan frekvens, bra i tidskritiska system som till kollektivtrafiksystem.

Runt om i världen finns tre olika kanalseparationsvarianter 12,5, 20 och 25 kHz. Samtliga dessa finns implementerade i SATELLINE-EASy, det är bara att konfigurera dem direkt i modemet, dessutom kan man använda en kanalseparation vid sändning, en annan vid mottagning.

SATELLINE-EASy klarar 6-30 V spänningsmatning och är strömsnålare vid mottagning än SATELLINE-3AS. Radiomodemet är kompatibelt med SATELLINE-3AS serien och finns att beställa med eller utan display. Radiomodemet konfigureras med SATELLINE Configuration Manager, via terminalprogram eller direkt på enhetens display om sådan finns.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök