skip to Main Content
SATEL-LP är en ny produkt från SATEL för trådlös överföring av såväl seriell data som I/O-signaler. Vi kan nu presentera inte mindre än fyra filmer om den nya produktfamiljen från SATEL.

SATEL-LP erbjuder mjukvarufri inställning av hårdvaran vilket ger en enkel installationsprocess. SATEL-LP är en kostnadseffektiv trådlös lösning som monteras på DIN-skena. Dess konstruktion är kompakt och anpassad för installation i apparatskåp eller inom industrin. Kommunikationerna i luften är säker och krypterad med 128-bitars AES-kryptering och autentisering.


Skruvplintar SATEL-LPSATEL-LP består av både radiomodems- och expansionsmoduler. Radiomodemen är avsedd för seriell dataöverföring eller för att överföra I/O-signaler från anslutna expansionsmoduler. Systemet kan även kopplas direkt till Modbus styrsystem och hantera alla i systemet ingående I/O-signaler.

Med SATEL-LP-systemet är det snabbt och enkelt att skapa punkt-till-punkt, punkt-till-multipunkt eller stora mesh-nätverk med upp till 250 noder. Driftsättning kan göras på enklaste och snabbaste sätt. All programmering sker via tumhjulet – en trådlös anslutning upprättas automatiskt. Kombinationen av AES-kryptering, frekvenshoppande radio och stöd för samexisterande systemet gör att tillförlitlighet är extremt hög och dataöverföringen säker.

Film 1: SATEL-LP introduktion

I vår introduktion till SATEL-LP berättar vi om systemets uppbyggnad, om olika I/O-moduler och hur systemet kan skräddarsys efter dina behov. Vill du veta mer om vad SATEL-LP är på en minut är detta filmen för dig.

Film 2: SATEL-LP översikt

I denna film berättar vi mer om systemets olika moduler, hur SATEL-LP monteras och hur lätt det är att bygga ut systemet.

Film 3: SATEL-LP systemuppbyggnad

I den tredje filmen går vi litet mer på djupet i SATEL-LP och berättar om hur systemet programmeras, installeras och byggs ut. Hur kan fler system samexistera och hur spänningsmatas modulerna.

SATEL-LP programmering

SATEL-LP är enkelt att konfigurera och programmera. För dess grundkonfiguration krävs varken dator eller programmeringsverktyg. Alla inställningar sker med hjälp av tumhjul vilket ger en möjlighet till mycket snabb inställning av alla systemets parametrar. Om detta handlar film fyra om SATEL-LP.

SATEL-LP radiomodem

Radiomodem SATEL-LP-242,4 GHz modellen av SATEL-LP är instegsradiomodulen i systemet, en både snabb och effektiv radiomodul för överföring av data över kortare avstånd.

SATEL-LP radiomodem

SATEL-LP I/O-moduler

Överföring av analoga I/O med SATEL-LPSATEL-LPs radioenheter kan överföra signaler från upp till 32 stycken I/O-moduler per radio. Det finns olika I/O-moduler för olika typer av signaler.

I/O-moduler

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök