skip to Main Content

Snart töms våra ordinarie bostäder till förmån för semesterfirande någon stans i världen. Ofta känner vi en viss tveksamhet över om vår ordinarie bostad skall utsättas för allt från inbrott till vattenläckage när vi är borta.

Det finns litet olika lösningar för övervakning av hemmet, vi tänkte i det här inlägget fokusera på en lösning som passar för övervakning av de flesta villor och radhus, en lösning som dessutom kan användas för att spara energi när det blir kallare ute.

Ett steg närmare det smarta hemmet

Vår produkt ESIM264 är i grunden en GSM baserad larmcentral med ingångar för upp till tolv fasta larmpunkter och sexton trådlösa klienter, som till exempel rörelsedetektorer, magnetkontakter eller andra typer av larmgivare. Produkten har fyra utgångar för styrning av olika funktioner som till exempel belysning, värme, bastu med mera. Antalet utgångar kan dessutom byggas ut till hela tolv stycken vilket täcker de flesta behov. Utgångarna kan styras via SMS eller ha fasta till och frånslagstider.

Larma externa utrymmen

Genom att komplettera din anläggning med trådlösa rörelsedetektorer eller reläkort så kan du övervaka garaget, förrådet eller friggeboden utan någon krånglig installation. En batteridriven detektor installeras snabbt och bekvämt.

Styr via mobilen

Med utgångar kommer möjligheten att starta vattenspridaren via SMS eller slå på bastun från mobilen. Med trådlösa reläkort så kan man till och med slå på bastun i en annan byggnad på tomten om man skulle önska det.

Larm nu, spar el i höst

ESIM264 kan kompletteras med extern rumstermostat. Den kan då reglera inomhusvärmen efter den temperatur du önskar. Temperaturen ändras enkelt via SMS vilket gör det lätt att ändra inomhustemperaturen beroende på om du är hemma eller inte. Våra egna tester visar att det finns besparingar på 500-1 000 per månad för de objekt vi testat på, bara genom att sänka inomhustemperaturen till 12 grader inomhus när man inte är hemma.

Du är larmoperatör

Fördelarna med att du är din egen larmoperatör är att du kan spara stora kostnader varje månad jämfört med att anlita ett vaktbolag med väktare. Framförallt betalar du en engångskostnad för din anläggning och är fri att göra ändringar och anpassningar i din anläggning i framtiden. Våra utrustningar utvecklas och tillverkas i EU baserat på EU krav.

Just nu kan du beställa i Induo Home och betala i augusti.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök