skip to Main Content

WLAN modul
RFM, RF Monolithics, en av de ledande tillverkarna av radiomoduler och komponenter för trådlös kommunikation presenterar en ny kompakt radiomodul för I/O-överföring i WLAN-nät. Den nya radiomodulen är inte bara kompakt, den klarar sig upp till fem år på ett AA lithiumbatteri.

Tack vare att modulen använder sig av WLAN-standarden är den lätt att integrera i de flesta applikationer. Tillgången på infrastruktur är stor i de flesta sammanhang och, till skillnad från andra industriell standarder som till exempel Zigbee, så kan ju sensorer, maskiner och datorer samverka i världens troligen största trådlösa nätverksstandard.

En låg strömförbrukning gör att radiomodulen kan drivas på ett enda batteri, strömförbrukningen överskrider inte 200 mA även vid sändning. Modulen kommunicerar med 1-2 Mbit/s överföringshastighet, en bit ifrån den maximala kapaciteten i trådlösa nätverk, men fullt tillräcklig för överföring av mätvärden och styrsignaler. Den lägre hastigheten i kombination med en mycket god känslighet gör att räckvidder på 50 m inomhus och 250 m utomhus uppnås.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök