skip to Main Content

Nu nya regler för 3G repeaters!

3g-repeaterPTS inför från årsskiftet nya regler som underlättar installation av inomhusrepeaters för bättre mobiltäckning. De nya reglerna gör det både enklare, billigare och smidigare för slutanvändaren. Efter årsskiftet räcker det med ett operatörsgodkännande och därmed utgår ingen årlig avgift från PTS utan användningen blir avgiftsfri. Tänk dock på att du fortfarande måste söka tillstånd hos operatören.

Vi räknar med att det ökar intresset för olika repeaters och vi inför därför tjänsten shop-and-swap för att helt enkelt göra det lättare för den som vill installera en repeater men ha valfriheten att byta operatör på ett lätt sätt i framtiden.

Shop-and-swap omfattar 3G-repeatern Coiler PS-2200, även kallad RPTR-2100x, som är en 3G förstärkare med möjlighet att programmera om operatörsinställningarna. För att underlätta operatörsbyte ställs önskad operatör in vid första leverans (shop) och framtida omprogrammering av operatör (swap) görs kostnadsfritt. Det enda du behöver betala för är fraktkostnaden, smidigt va? Shop and swap omfattar samtliga Coiler PS-2200 repeaters levererade av oss.

Byt operatör på Coiler PS-2200

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök