skip to Main Content

3G booster från wi-ex

FCC, den amerikanska motsvarigheten till PTS, har släppt en ny rapport om reglerna för 3G repeaters där man bland annat fastställer att man skärper reglerna för 3G repeaters, samtidigt som man pekar på den samhällsnytta en mobilförstärkare kan bidra med.

Seriösa tillverkare använder rätt teknik

En av våra tillverkare av 3G boosters, Wi-Ex, menar att FCCs nya regler är ett uppsving för branschen, dessutom har fokus för zBoost-produkterna redan från början varit baserade på patenterad teknik som skall skydda den operatörs nät i vilken produkten används.

FCCs rapport “Improving Wireless Coverage for Consumers through the Use of Signal Boosters”  fastslog att strikta tekniska krav för förstärkare i mobilnäten är ett bra stöd för det växande behovet av 3G boosters. Att behovet av 3G repeaters är stort stöds av till ny forskning. Pew Research Centers Internet & American Life Project fann att 72 procent av de som använder en mobiltelefon upplever avbrutna samtal och 77 procent av de som använder internet i mobilen upplever långsamma nedladdningshastigheter.

”Eftersom vi alltid har använt patenterad teknik för att skydda operatörens nät kommer dagens FCC rapport som en bekräftelse på att vårt val av teknik är rätt. Vi är övertygade att fortsätta investera i forskning och utveckling vilket kommer leda till nya lösningar för att förbättra inomhustäckningen”, säger Karen Reynolds, Wi -Ex VD.

FCCs rapport styrker behovet av 3G repeaters, man menar bland annat att det ger en större säkerhet för konsumenter om inomhustäckningen fungerar tillfredsställande i större utsträckning. 3G repeaters kan inte bara hjälpa konsumenterna att förbättra täckningen där signalstyrkan är svag, den kan också öka säkerheten på offentliga platser genom att säkerställa åtkomst till nätet på områden som tunnlar, tunnelbanor och garage.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök