skip to Main Content

Stängde du av din kaffemaskin i morse? Eller inte? Eller står strykjärnet på? Eller inte? Du sitter på motorvägen på väg till jobbet, då kommer frågan, stängde du av kaffemaskinen i morse? Eller inte? Du sitter på tåget till ett viktigt möte, då kommer frågan smygande, stängde du av vattenkokaren? Eller inte? Ovissheter som dessa kan få igång hjärnaktiviteten och får oss att fundera hela dagen efter att vi åkt hemifrån. Nu behöver du inte fundera mer, QGate ger besked direkt genom en blick på din smartphone.

Nu behöver du inte fundera mer,vi lanserar QGate som genom en blick på smart phonen ger besked direkt.

Uttaget som inbrottslarm

Om du sedan vill använda QGate som inbrottslarm i morgon då kan du snabbt förändra dess egenskaper. QGate är ett intelligent och anpassningsbart vägguttag som dessutom är socialt, det kommunicerar via SMS och epost men även via Facebook och Twitter.

QGate har belönats med bland annat Red dot design award samt kategorivinster på Mobile World Congress 2013. QGate levereras med ett förinstallerat internationellt SIM-kort med roaming mellan de GSM-operatörer som finns tillgängliga i det område där den installeras, i Sverige växlar den obehindrat mellan Telia, Telenor och Tele2.

QGate är alltid uppkopplat mot omvärlden via GSM/GPRS och är därför lätt att installera, du behöver inte tänka på wifiuppkoppling eller bredband. QGate levereras med ett förbetalt livstidsabonnemang för GSM, endast kostnader för SMS tillkommer, övriga trafikavgifter är betalda hela produktens livslängd.

Dina sinnen i en app

QGate fungerar som en förlängning av dina sinnen, den har sensorer som kan uppfatta förändringar i ljud, ljus, temperatur och även mäta energiförbrukning. QGate styrs och övervakas med hjälp av appar, QApps, som fungerar i webläsare, i iOS eller i Android-enheter och som gör att det blixtsnabbt går att förändra QGates egenskaper. Apparna finns i en rad olika utföranden och det går snabbt att byta funktion.

QGates egen appstore innehåller en rad appar, i nuläget är alla appar kostnadsfria. Som exempel på QApps kan nämnas skymningsreläet QDusk, appar för värmestyrning, frostvakt och energiförbrukning men även barnvakterna BabyMonitor och TV-nanny.  En annan användbar är QChalet som ger QGate funktioner som påminner om ett mobilt larmsystem, du kan övervaka rumstemperaturen, ljusförändringar och oväntade ljud (om inbrottslarmet eller brandvarnaren går på eller om någon bullrar). QChalet kan naturligtvis slumpvis styra belysningen eller kontrollera värmen. Du kan dessutom se alla värden på distans när du inte är hemma.

QCare är en annan användbar app, den kan hålla extra koll på dina äldre släktingar eller familjemedlemmar. Med QCare så mäter QGate ljus- och ljudförändringar samt elkonsumtion, om den inte ser någon aktivitet inom ett ställbart tidsspann meddelar den dig.

Att komma igång med QGate är enkelt. Packa upp, koppla in och aktivera den på webben sen är du klar! Solklart, eller hur? Se gärna vår video för en längre presentation!

Mer om apparna

QGate är ett intelligent vägguttag med inbyggd GSM med livstidsabonnemang, det har dessutom inbyggda sensorer för mätning av temperatur, ljud, ljus och effekt. Genom appar för iOS, Android och web kan du när som helst ändra hela produktens funktion och få den att passa nya användningsområden, det går alltså att i en stunden använda den för att styra värme och i nästa stund för att övervaka hemmet. Dessutom är det socialt, vilket vi gillar, det går att slå på strömmen och få det att uppdatera såväl Twitter som Facebook. Produkten är även belönad med Red dot design award och vi på Induo Home AB är generalagent i Sverige. Produkten är prissatt till 2 250 kr inkl moms och beställer gör du direkt på nätet.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök