skip to Main Content

ESIM021 är en ny produkt för fjärrstyrning och övervakning där all kommunikation sker via SMS. Prislappen är så attraktiv att vi anser att produkten är ett mycket bättre alternativ än radiobaserade korthållssändare, fjärrkontroller. För rent krasst, vem behöver fler saker på sin nyckelknippa när man kan åstadkomma samma sak med sin mobiltelefon till en lägre kostnad? Sekundärvinsterna är också att du inte behöver vara nära för att styra dessutom får du möjligheten att fjärrövervaka två ingångar ”på köpet”.

Larm med två larmingångar

ESIM021 används för att övervaka två funktioner och styra en tredje, och såväl konfiguration som installation kan knappast bli enklare. ESIM021 använder GSM nätet för att informera när larm inträffar. Samma användare kan även styra en elektrisk funktion via sina mobiltelefoner, till exempel slå av eller på belysning, styra värme, bastu eller öppna och stänga en port. ESIM021 är en avskalad produkt med få anpassningsmöjligheter, i gengäld har den den en attraktiv prislapp.

ESIM021 kan även anslutas till ett befintligt inbrottslarm. Med två digitala ingångar har man dessutom en ingång över till annat. För den som inte har en befintlig anläggning går det naturligtvis lika bra att ansluta två rörelsedetektorer eller larmsensorer till enheten. Varje lägesförändring på ingångarna kan aktivera SMS eller röstsamtal till de som är behöriga användare.

Enkelt att komma igång

Allt som behövs för att komma igång med ESIM021 är ett SIM-kort och ett nätaggregat, litet fantasi och något att styra eller övervaka. Produkten kan med enkla textmeddelanden berätta om något händer och du kan snabbt och smidigt styra uppvärmning, garageporten eller vad du kan komma på, allt via SMS. Bra att veta är också att ESIM021 ignorerar förfrågningar och samtal från okända telefonnummer.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök