skip to Main Content

Whitespace belönas
White spacepionjärerna Neul har tagit emot utmärkelsen Business Weeklys Wireless Company of the Year för sin whitespacelösning för UHF. Systemet överför data med 16 Mbit/s på UHF bandet och finns tillgängligt i enstaka exemplar för test.

Vi kommer att återkomma i ämnet white space men i en artikel vi skrev nyligen sammanfattade vi det såhär: White space skulle kunna utnyttjas utan tillstånd tack vare så kallad kognitiv radio, radio med dynamisk spektrumaccess som själv fattar beslut om vilket frekvensband som kan användas. Liknande spektrumeffektiva tekniker kan i framtiden leda till bättre utnyttjande av spektrum. Detta må låta som en framtida vision men faktum är att vanliga trådlösa nätverk på 5,4 GHz redan idag delar spektrum med bland annat navigeringsradar på fartyg.

Källa: Business Weekly

SMS toppar
Enligt en undersökning från Nokia toppar SMS följt av mail och samtal i en onlineundersökning som gjorts runt folks mobilvanor.
Källa: TelecomsEurope

GSM-modem
GSM modem finns i miljoner i drift bara i Sverige och används en hel del för M2M och liknande applikationer. Vi tipsar om vår nylanserade översiktsida med fakta om GSM modem.
Källa: GSM-modem.se

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök