skip to Main Content

Så var vi åter på plats bakom tangenterna och om du liksom vi njutit av en stunds nedkoppling i sommar så kan det ju vara bra med en snabb summering av de viktigaste nyheterna från den trådlösa branschen.  Och sedan kan vi ju passa på att gratulera oss själva, vår blogg firade i helgen fyra år.

Operatörer dammsuger nanosimkortsmarknaden
Enligt Financial Times har Apples samarbetspartners dammsugit marknaden på nanosimkort för att säkra tillgången på simkort inför förestående lansering av nästa iPhone. Personerna bakom en japansk hemsida har byggt sin version av kommande iPhone baserad på reservdelar som finns tillgängliga. Om det nu stämmer, ja det lär vi säkert se under hösten.

Trender för kontantkort
Strand Consult har undersökt trenderna för kontantkort och lagt nästan två manår på att vaska fram de 10 hetaste megatrenderna som så gott som varje operatör kommer att behöver ta hänsyn till i framtiden.

Billigare röstsamtal och dyrare data
I framtiden kan datatrafiken bli dyrare och röstsamtalen billigare om man har Telia som operatör säger Telias vd Lars Nyberg till TT.

GM säkrar med wifi
Med wifi direct, en teknik för direktkommunikation mellan wifienheter, skall antalet olyckor mellan fordon och oskyddade trafikanter kunna minskas.

Nu går SMS i 4G näten också
Renesas Mobile och Nokia Siemens Networks har demonstrerat en metod för att överföra såväl samtal (via Voice over LTE, VoLTE) och SMS via 4G.

Norden står sig i konkurrensen
De fem nordiska länderna har mellan 13 och 37 mobila bredbandsabonnemang per 100 invånare enligt PTS sammanställning av marknadsstatistik för 2011. Genomsnittet i är 8 stycken abonnemang per 100 invånare.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök