skip to Main Content

Teltonika otd140 4g-router poe-portVäder är en obestridlig utmaning för teknik utomhus. Teltonika Networks OTD140, en 4G router som är byggd för att klara av naturens krafter, är svaret på denna utmaning.

Robust router för utomhusmontering

Under hela sin livstid måste en utomhuslösning motstå regn, snö, vind och sol, dessutom måste den klara både extrem värme och kyla. Från regn och snö till damm och sand garanterar OTD140 en oavbruten och sömlös anslutning som passar alla väderförhållanden, nordisk kyla, eller öknens hetta. OTD140 Induo från Teltonika Networks är alltså en router konstruerad för att erbjuda stabil anslutning oavsett väder.

Teknologisk innovation för utomhusbruk

En industriell router för mobilnäten kan vara den avgörande länken för ett övervakningssystem, en väderstation eller någon annan typ av utrustning som måste ha en stabil och kontinuerlig anslutning till omvärlden.

OTD140 är inkapslad i ett hållbart, IP55-klassat plasthölje (PC+ASA) som står emot både damm och vattenstrålar, vilket säkerställer att OTD140 fortsätter att fungera även i de mest krävande miljöer.

Men OTD140 är mer än bara robust. Dess design minimerar behovet av kablar genom Power over Ethernet (PoE) teknik. Med både en PoE-in och en PoE-ut port, kan denna router inte bara anslutas och strömmatas via nätverkskabel utan även strömförsörja andra enheter upp till 15 W – perfekt för exempelvis nätverkskameror.

Enheten erbjuder anslutning till 4G (LTE Cat 4) och har två SIM-kort, vilket möjliggör failover vid störningar. Routern kan användas som backup till en fast nätverksanslutning (WAN) och då ta över förbindelsen till 4G om den fasta anslutningen bryts.

Lätt att nå i alla väder

Med avancerade säkerhetsfunktioner som brandvägg, VPN, åtkomstkontroll och VLAN, är OTD140 designad med säkerhet och pålitlighet i åtanke. Fjärrhantering är en viktig komponent när det kommer till att säkerställa driftkontinuitet. Denna utomhusrouter kan övervakas på distans tack vare Teltonika Networks Remote Management System (RMS), vilket ger lättarbetad men och omfattande fjärrövervakningsfunktion för både routern och anslutna enheter.

Beställ idag!

OTD140 är idealisk för användning i utmanande utomhusmiljöer som byggarbetsplatser, fjärrväderstationer eller övervakningslösningar. Oavsett om den är installerad på en bergstopp eller i stadsdjungeln, levererar denna router en robust och pålitlig uppkoppling till ett attraktivt pris. Vill du veta mer om hur OTD140 kan revolutionera dina utomhusnätverkslösningar? Beställ din första enhet eller boka ett möte nedan:

Är du redo att ta nästa steg i er digitaliseringsresa? Boka ett möte med någon av våra experter redan idag. Vill du veta mer om OTD140 kan detta vara ett bra förstasteg, eller så kan vi diskutera era utmaningar, utforska andra lösningar på era problem för ett personligt skräddarsytt förslag som passar era behov.

Boka tid här

OTD140 är en diskret och mångsidig utomhusrouter för 4G med ett tåligt IP55 plasthölje samt en integrerad monteringsbygel. Routern är utrustad med 4G-uppkoppling (LTE Cat 4) och har två PoE-in/ut Ethernet-portar. En kraftfull utomhus router som du beställer via länken nedan!

Beställ här

Kuriosa:

OTD140 lanseras som den första utomhus 4G-routern från Teltonika, men det är faktiskt den andra.

Vilken var den första?

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök