skip to Main Content
Det här inlägget hade kunnat heta våra nio första års 10 bästa blogginlägg. I och med att vi nu slagit samman alla våra bloggar till en mastodontblogg har vi kunnat konstatera ett par saker:
Vårt bloggarkiv är stort
Vi har bloggat under nästan 9 år
Vi har hunnit med att posta 1622 blogginlägg till dags dato

Våra 10 mest populära blogginlägg

Våra mest lästa inlägg 2008-idag

När vi sammanfattar vår nya sammanslagna blogg tittade vi närmare på statistiken och grävde fram de 10 mest lästa inläggen, vi börjar från botten och det mest lästa kommer sist. Man brukar kalla det #throwbackthursday när man recyclar inlägg från förr, vi gör detta på en tisdag så vi kallar det #throwbacktuesday, här är länkar till 10 av våra mest lästa inlägg, förhoppningsvis är några av dem att läsa igen och är det första gången du tittar in kanske du har missat några av dessa!

10. Vi testar 4G-antenner

Vilken antenn är bäst för LTE, vi gjorde ett stort antenntest av 4G-antenner och korade efter åtta veckors tester vinnare i tre kategorier. Läs mer om vårt stora test av 4G-antenner.

9. Router eller gateway?

Vad är en router och vad är en gateway? Många undrar så vi beslöt oss att reda ut. Både en router och en gateway kan användas för att länka ihop nätverk, men vad skiljer egentligen? Läs mer om jämförelsen av Router vs Gateway

8. LTE-band för mobilt bredband via 4G/LTE

LTE delas in i olika band med beteckningar som LTE-band 3, Band 7 och så vidare. Vet du var dessa namn kommer från och varför du behöver veta om det? Läs mer om LTE-bandens förteckning.

7. Vad är en router? Vi reder ut!

Har du koll på vad en router är? Vi lär dig mer om routern och dess funktion i nätverket i vår introduktion till routrar, kanske de bäst investerade fem minutrarna idag? Läs mer om vad en router är!

6. Vad är MIMO-antenner och varför behöver jag det?

MIMO är en förutsättning för att få hög hastighet med 3G och 4G-modem och routrar, men många undrar vad MIMO är och hur du installerar antennen rätt för bästa hastighet! Läs mer om varför MIMO-antenner behövs!
Kunskap om mobilnäten toppar

5. MIMO-antenner för 4G vad skall man tänka på?

Ytterligare ett inlägg om 4G-antenner och MIMO toppar vår lista. Varför skall man välja en 3G och 4G-antenn med MIMO och varför är det viktigt för 4G-antenner? Läs mer om varför vi rekommenderar antenner som är förberedda med två antennelement och hur du bäst installerar antennen! Läs mer om 4G-antenner

4. Test: 4G-router vs industriell 4G router

Under en varm sommar gjorde vi ett långtidstest av routrar, tanken var att se hur en industriell 4G router med externa antenner stod sig i driftsäkerhet mot ett 4G modem med externa antenner kopplad till en router för 4G modem. Och hur det gick? Det gick åt skogen, åtminstone delvis, läs mer om konsumentrouter vs industriell router

3. Alternativa täckningskartor du inte får missa

Hur tar man reda på hur bra signalen är på en viss plats? Med hjälp av tre verktyg kan du snabbt skaka fram mer fakta om bästa täckningen på en viss plats, här berättar vi mer om alternativa täckningskartor

2. APN inställningar för olika operatörer och privat APN

APN är något som måste anges i varje mobil enhet som ska koppla upp sig mot internet eller privat nätverk via mobilnäten. Se listan med de vanligaste APN i Sverige och lär dig vad privat APN/eget APN kan erbjuda. Se mer i vår välbesökta APN-förteckning.
Vårt populäraste blogginlägg

1. Checklista vid köp av 4g router med inbyggt SIM-kort

Vårt populäraste inlägg vänder sig till dig som tycker det är dags att investera i en 4g router med inbyggt sim kort. Vi listar vad man bör tänka på innan man bestämmer dig för köp, framförallt varför man skall satsa på en router med inbyggt SIM-kort och inte router med separat USB-modem. 4G router med SIM -den ultimata checklistan

Som ni ser handlade de mest lästa blogginläggen nästan uteslutande om mobilnäten, ett ämne som vi täckt in mycket under de senaste åren. Utanför listan finns ytterligare 1612 bloggposter om du har tråkigt i sommar så har du massor att läsa!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök