skip to Main Content

Senare idag presenteras iPhone5, något som vi inte tänker skriva om här, men vi kan i alla fall tipsa om ett ambitiöst tilltag, att göra en prototyp baserad på alla rykten… Och om du inte tycker det är intressant, ta då en titt på de största telefonflopparna genom tiderna

Nu över till dagens länkar:

3G-nätet kapacitetsförstärks
Telia och Tele2 har beslutat om extra kapacitetsförstärkningar av 3G-nätet. I planen ingår utbyggnad i områden som varit högt belastade under året. Till att börja med innebär det en kapacitetsförstärkning i tättbefolkade områden samt vintersemesterområden.
Källa: Telia pressmeddelande

Telenors nya pris
Telenor delar ut Telenor Digital Winner Prize på 200 000 norska kronor till Nordens mest innovativa digitala produkt eller tjänst. Nomineringen öppnar 3 oktober och prisutdelningen äger rum den 22 november.
Källa: Telenor

Test av 3G förstärkare
Ok, vi erkänner, den här produkten ligger oss varmt om hjärtat. Samtidigt är det många samtal varje dag om dålig 3G täckning och vad man kan förvänta sig för förändring i verkligheten. Vi har ett exempel från en amerikansk blogg med ett inlägg som säger allt ”Desert, Mountains & zBoost…A love story”
Källa: int2view.com

Europas operatörer och 4G
Operatörerna i Tyskland och Norden är de ledande operatörerna i världen på att bygga LTE nät och erbjuda 4G tjänster. Situationen i Europa i övrigt är annorlunda, England har till inte ännu satt ett datum för sin frekvensauktion.
Källa: FierceWireless:Europe

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök