skip to Main Content

Då var det dags för en ny vecka, och SMHIs årstidskarta visar nu höst för hela landet. Detta är kanske den veckan då Sony sväljer Ericsson i det gemensamma namnet Sony Ericsson, mycket talar för ett uppköp.

Hotspot 2.0
Under 2012 kommer wifi att spela en allt större roll för mobiloperatörerna och innebär att operatören kan gå från att tillhandahålla mobilt bredband och mobil telefoni till att vara leverantörer av uppkoppling. Flera företag som till Cisco arbetar med att erbjuda wifi roaming mellan mobilnäten, något som vi tidigare skrivit om här. Ett initiativ kallas Hotspot 2.0, vi kan redan nu ana att fler initiativ kommer.

Källa: Giga OM

Fler uppkopplade än människor
Minns mitten av 90-talet när uttrycket inom 20 år kommer det att finnas fler uppkopplingar än människor. Enligt en artikeln i Elektroniktidningen är det dags nästa år. Sällan profetior slår in så väl…

Källa: Elektroniktidningen

Tyget är en antenn
Patria Aviation Oy har med stöd av European Space Agency tagit fram en antenn av textilmaterial som går att fästa på kläderna, till som en personlig satellitlänk. Antennen kategoriseras som ett inom ett område som brukar benämnas wearable computing.

Källa: European Space Agency

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök