skip to Main Content

I en ständigt föränderlig värld är det en utmaning att hålla sig uppdaterad om vad som händer i den trådlösa branschen. Vi på Induo plöjer dagligen igenom massor av information om trådlöst, de bästa och mest läsvärda länkarna summerar vi (nästan) dagligen i vår blogg i kategorin trådlösa länkar.

”Förenklat kan man säga att våra tips tar vid där våra produkter tar slut, vi tipsar om operatörernas arbete, utvecklingen av wifi, nya standarder, utbyggnaden av 4G och delar med oss av statistik. Vi tittar på trender i nära framtid och på längre sikt. Genom våra nästan dagliga tips hoppas vi locka både kunder och andra intresserade att läsa och diskutera i vår blogg” säger Ulf Seijmer, som skriver de flesta inläggen.

Induo Wireless blogg om trådlöst har rapporterat om den trådlösa branschen sedan 2008. De senaste två månaderna har vi gjort så gott som dagliga nedslag i den trådlösa branschen. Vår ambition är att så gott som varje arbetsdag rapportera om vad som händer i den trådlösa branschen, genom att lägga till vårt flöde i din RSS-läsare kan du ta del av våra trådlösa nyheter, ur ett större perspektiv än vårt eget. Naturligtvis är även gästbloggare välkomna att bidra till diskussionen.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök