skip to Main Content

Bloggen Gadgetwise, som drivs av NewYork Times, berättar om en undersökning WiFi alliance gjort med ganska spännande resultat. Man frågade personer i gruppen 17-29 år vilket som var värst, en vecka utan trådlöst eller en vecka utan kaffe och thé. Och det verkar som att majoriteten skulle avstå en take-away latte bara man får ha sitt trådlösa nätverk kvar.

Wifi är vägen till internet?

Studien utfördes av Wakefield Research i såväl USA, Kina, Japan som Sydkorea med totalt 1 400 svar. Och av de amerikanska svaren var hela 75% helt klart beredda att avstå thé och kaffe till förmån för att få surfa trådlöst. Dessutom framkom det att hela två tredjedelar i USA och fyra femtedelar i Kina spenderar mer tid på sitt trådlösa nätverk än framför TVn.

En reflektion är att många verkar likställa trådlöst nätverk med accessen till internet, skulle en liknande undersökning i Sverige ge samma svar? Troligen inte! Men om frågan hade gällt att välja mellan mobilt bredband eller thé och kaffe i den här åldersgruppen i Sverige, ja då är nog 3G operatör är ett säkrare yrkesvalskort än coffee shop ägare. För dig som lever i verkligheten och nuet: njut av friheten att dricka kaffe medan du surfar trådlöst!
trådlöst nätverk hetare än kaffe

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök