skip to Main Content

Spectre v3 i olika utförandenConel Spectre v3 är en serie routrar för mobilnät eller för fast nätverk som presenteras i nya utföranden. Med de nya uppdateringarna breddas valmöjligheterna och routern passar fler tillämpningar än tidigare.

Fler möjligheter i Net1-router

Spectre v3 presenterades nyligen i en version för Net1s LTE450-nät, vi vill passa på att poängtera att denna version kan användas på ytterligare frekvenser med traditionell 4G, 3G och GPRS. Detta gör att Spectre v3 i LTE450 version automatiskt kan växla över till en ”traditionell” 4G-operatör om den primära operatören har störningar eller om routern installeras i ett fordon som färdas i andra länder än de där Net1 och samarbetspartners har utbyggnad.

Power over Ethernet

Spectre v3 kan nu beställas med Power over Ethernet vilket gör att routern kan spänningsmata nätverkskameror, switchar, trådlösa enheter eller liknande, alternativt spänningsmatas av andra nätverksenheter. Routern kan användas med PoE PSE (Power Supply Equiment, routern kan spänningsmata enheter) eller PoE PD (Powered Device, routern kan spänningsmatas via ethernet). Du kan läsa mer om PoE här.

Spectre v3 i plast och metallkapsling

Nytt tillvalskort

Ett nytt tillvalskort presenteras, ett kort som är ett resultat av efterfrågan inom applikationer som laddstationer, vindkraftverk, fordonsinstallationer och transformatorstationer. Det nya kortet har en RS-232 port, en RS-485 port och en ytterligare Ethernetport. Dessa har en galvanisk isolation på upp till 2,5 kV, viktigt i applikationer där det är risk för strömspikar via externa anslutningar. Samtliga tillvalsportar till Spectre v3 kan du hitta här.
Olika modeller av expansionsportar för Conel Spectre

Ny mjukvaruversion

Samtidigt presenteras en ny mjukvaruversion med nya funktioner för ökad användarsäkerhet, bland annat ökat skydd mot inloggning i routerns administrationsgränssnitt och möjlighet till fyra samtidiga Open VPN-tunnlar. Conel presenterar den nya mjukvaruversionen 5.3.0 som innehåller en rad nyheter, bland annat dessa;

Två nivåer på användarkonton, admin eller user
Därmed går det att låsa inloggningsmöjlighet för användaren root
Möjlighet att ställa in routern för Wifi på 5 GHz (endast Spectre)
Möjlighet till fyra samtidiga Open VPN tunnlar
DHCP för alla LAN-portar med möjlighet att ställa olika DHCP för olika portar
PoE status (endast Spectre)

Som vanligt hämtar du mjukvaran här.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök