skip to Main Content

Vattentätt radiomodem

Vårt SATELLINE-EASy Pro är ett 35 W radiomodem för applikationer där riktigt lång räckvidd är av vikt. Det uppdateras nu med ny kapsling som har samma goda vädertålighetsegenskaper som tidigare radiomodem.

Radiomodem med vatten och vädertålighet

SATELLINE-EASy Pro är ett 35 W radiomodem för applikationer där lång räckvidd är av vikt. Radiomodemet används i en rad olika applikationer, men eftersom det är både vattentätt och dammsäkert återfinns många av dessa radiomodem i system avsedda för lantmäteri, RTK och positionering. SATELLINE-EASy Pro uppdateras nu med en ny kapsling som har samma goda vädertålighetsegenskaper som tidigare version Förra vintern hade vi ett EASy Pro radiomodem monterat utomhus runt ett träd för att undersöka hur väl det tålde belastningen. Efter en lång vintersäsong monterade vi isär radiomodemet som visade sig vara som nytt inuti, trots påkänningar från väder och vind. Den nya kapslingen innebär snarast en utseendeuppdatering och med tanke på de goda tekniska egenskaper som radiomodemet sedan tidigare har är det sannolikt bra att uppdateringen håller sig till en yttre förändring.

Bevisat pålitlig i svenskt klimat

Som du kanske minns så hade vi förra vintern ett EASy Pro radiomodem monterat utomhus runt ett träd för att undersöka hur väl det tålde vårt svenska klimat. Efter en lång vintersäsong monterades radiomodemet isär, och det visade sig vara som nytt inuti.

Den nya kapslingen innebär snarast en utseendeuppdatering och med tanke på de goda tekniska egenskaper som radiomodemet sedan tidigare har är det sannolikt bra att uppdateringen håller sig till en yttre förändring. Om du missade vårt test förra vintern så ta en titt på nedanstående film (den blev så omtyckt att den även översattes till tyska).

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök