skip to Main Content
Lantechs switchar erbjuder en stabil nätverksplattform för industriella nätverk, de här en MTBF-tid mellan 25 och 98 år och håller en hög kvalitet. En av specialiteterna är de IP67-klassade, vattentäta switcharna som fungerar i dammiga och fuktiga miljöer, tack vare IP67 kapslingen kan switchen användas utomhus på upp till 1 meters vattendjup. Ett brett temperaturområde gör switcharna användbara i applikationer som tunga industriella miljöer, byggarbetsplatser och järnvägsapplikationer.

Switchar för järnvägen

Vatten och dammtätt i varje detalj

Switcharna har M12 kontakter för en miljötålig anslutning av nätverket, M12 anslutningarna garanterar en vattentät anslutning.

Genom brett inspänningsområde kan olika typer av matning accepteras. En larmutgång varnar direkt vid störningar i spänningsmatningen.Switcharna har dessutom en redundant matningspänning så det går att spänningsmata dem med två stycken separata spänningskällor för ökad redundans. Med två olika nätaggregat skall switchen alltid vara strömförsörjd.

Switcharna finns i modeller för spänningsmatning via Power over Ethernet, PoE och de kan också användas för att spänningsmata externa enheter i miljöer där det är svårt att dra fram elkablage, något som kännetecknar de miljöer dessa enheter används i!

Testade och miljötåliga

Switcharna kan användas från -40°C till 75°C och har genomgått rigorösa tester som fritt fall, stötar och vibrationer. Flera av modellerna är E-certifierade och även certifierade enligt järnvägsstandarden EN50155 vilket gör att den kan installeras ombord på tåg, spårvagnar och kommersiella fordon.

Trots att switcharna är avsedda för mycket tuffa applikationer lämnar Lantech fem års garanti.
vattentäta switchar

Managed eller unmanaged

Lantechs IP67-klassade switchar kan beställas i antingen en managed eller en unmanaged version. Managed switch innebär att man kan fjärrövervaka switchen och styra om trafiken baserat på incidenter till exempel. Vid driftstörningar kan larm skickas via SNMP och email, det kan handla om temperaturavvikelser eller om det är störningar i ethernettrafiken. Switcharna kan övervakas med Lantechs egen Lantech View samt en rad andra tillverkares program. Managed switchar kan användas för att bygga redundanta ringnätverk och gör att data inom 10 ms kan hitta alternativa vägar för ethernettrafiken vid driftstörningar. Detta fungerar i stora nätverk med flera hundratalet switchar. Switcharn har stöd för allehanda tredjepartsprotokoll vilket gör det möjligt att integrera dessa switchar i nätverk med switchar av andra fabrikat.

Även de modellerna som är unmanaged håller hög kvalitet men de kan inte fjärrövervakas utan fungerar som en ”vanlig” nätverksswitch. Samtliga switchar från Lantech har en larmutgång för att indikera störningar i matningsspänning.

Sagt om switcharna

Tech World skriver om vår industriell IP67 managed switch ”Lantechs tåliga växlar för industribruk kliver nu in på den svenska marknaden, redo för tuffa tag […] Ethernetväxeln Lantech IPES-2208F-67 utmärker sig genom att tåla betydligt mer än genomsnittet, då den kapslats in enligt IP67-klassificeringen.” Techworld 10-10-27


Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök