skip to Main Content

Under veckan som gått har det det varit full fart såväl på kontoret som utanför vårt fönster där de sista rivningsarbetena inför bygget av Stockholmsarenan avslutats. Hos Induo har det varit en spännande vecka med två produktlanseringar:

ESIM151 fjärrövervakar och styr via SMS eller uppringning. Lätt programmering via SMS eller PC, smarta funktioner som tidsstyrda till- och frånslag, inbyggd pulsräknare och en mycket attraktiv prislapp.

Ny router från Induo

XR5i: Routern XR5i är utvecklad av tjeckiska Conel och bygger på samma plattform som 3G routern UR5i. XR5i är en industriell ethernetrouter med inbyggd brandvägg. Med routern kan till separata nätverk skapas.

Dessa produkter har uppmärksammats i bland annat 2x Security World Hotel, Båtliv och Nordiska projekt.

Vi var i tisdags ute på S.E.E. på Stockholmsmässan och lyssnade på Tim Cutlers seminarie om trådlösa sensornätverk. Tim som till vardags arbetar på RFM hade otroligt många åhörare, alla sittplatser var fulla. Vi är glada att så många kunde komma, vi är dessutom ärade att Stockholmsmässan tillfrågade oss om intressanta uppslag till seminarier i vintras.

Den här veckan medverkade vi i även MyNewsdesks nyhetsbrev och svarade på tre snabba frågor om vårt arbete med sociala medier.

Vi avslutar med att önska en trevlig helg och tipsar om våra bilder från bygget av Stockholmsarenan och från Tim Cutlers seminarie på Stockholmsmässan

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök