skip to Main Content

Nu lanserar vi via Induo Home en wifi-kamera som klarar att filma i mörker och tack vare smartphoneappar för iPhone, iPad och Android kan du nå kameran från snart sagt hela världen. Att idriftsätta kameran är väldigt enkel, tack vare en molntjänst är installationen både enkel och säker.

Installation av wifi-kamera

Riktigt väldesignad nätverkskamera

Kameran tillverkas i Taiwan av Planex, den är dock designad i Japan vilket du kan se då det verkligen är toppdesign och en extremt bra kvalitet. Kameran kan kommunicera via wifi eller ethernet, den har två kameralinser, en för dagsljusförhållanden och en för mörker. Tack vare den inbyggda IR-belysningen kan kameran även filma i mörker, den känner själv av vilka ljusförhållanden som råder och väljer om belysningen skall vara av eller på, detta går även att styra manuellt.

Nätverkskamera funktioner

Inbyggd rörelsedetektor

Den inbyggda rörelsedetektorn kan fånga rörelser vilket aktiverar inspelningsfunktionen, om kameran upptäcker rörelser skickas pushnotiser användarens smartphone och bilder skickas via e-post. Det går också att se i realtid vad som händer genom att koppla upp sig mot kameran via appen, dessutom kan man direkt spara ned det som händer i sin telefon så även om kameran förstörs vid ett inbrott kan du ta fram bildbevis i din telefon.

Kameran kan lagra sekvenser lokalt på minneskort, 32 GB räcker till cirka fyra dygn. Kameran kan även skicka bilder som email, via FTP men även skicka videosekvenser till till en nätverkshårddisk.
Molntjänst Planex
Planex CS-W06N har inbyggd mikrofon vilket gör det möjligt att spela in ljud. Dubbelriktad kommunikation är möjlig genom att det finns en högtalaranslutning. Kamerans trådlösa nätverk överför data med upp till 150 MBit/s (802.11n). Funktionen WPS (Wifi Protected Setup)  gör det möjligt att koppla kameran till ditt wifi-nätverk genom ett par enkla knapptryckningar.

Kameran har en bra optik och erbjuder filmning i VGA-upplösning med H.264 videokomprimering och upp till 30 bildrutor per sekund (FPS). Det finns även en kostnadsfri PC-programvara med möjlighet att hantera upp till 36 kameror.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök