skip to Main Content

Samtidigt som det blir kallt ute börjar många fundera över smarta hem, energibesparing och att sänka elräkningen. Om du lyckas rejält kanske du kan kosta på dig att lägga ut mer än 30 000 på att slå det nuvarande världsrekordet i pi-beräkning. Att ta fram det nya världsrekordet som lyder på tio biljoner decimaler kostade enligt uppgift 31 000 kronor bara i el.

Internet of Things kan ge positiva miljöeffekter
Igår premiärpublicerades ett inlägg av oss på teknikdebatt.se om Internet of Things och trådlösa sensorers möjlighet att bidra till en positivare miljö.
Källa: Teknikdebatt

Ipodpappans innovativa termostat
Litet efter vårt inlägg om wifi till givare publicerade NyTeknik en artikel om termostaten Nest som har inbyggd display och är cirka 10 cm i diameter. Termostaten kommunicerar via wifi med andra enheter och visar rött när det blir varmare och blått när temperaturen faller. Energiförbrukningen kan sänkas med 20 till 30 procent och genom inbyggd rörelsedetektor så ökas värmen när någon kommer in i rummet.
Källa: NyTeknik

LTE-utmaningar i verkligheten
Listan utmaningar som måste identifieras, tacklas, lösas och bockas av är många. Spektrumfrågor samt teknik- och marknadsfrågor är ett par av dessa. Den intresserade klickar sig vidare nedan för en bra genomgång av Jeff Shamblin på Ethertronics.
Källa: RCR Wireless

Wifi-avlastning
Enhanced Online News menar att Femtoceller och Wifi är de två viktigaste lösningarna för att avlast mobilnätens datatrafik. EON menar att just säkerhet och autentisering är svåra bitar att lösa. Vi inledde veckan med ett längre inlägg om avlastning av mobilnäten genom kommande wifi-standarder, ta gärna del av denna vinkling av lastbalansering av mobilnäten.
Källa: Businesswire

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om våra:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök