skip to Main Content
Twitter är en mikroblogg där vi på Induo har varit aktiva i närmare ett år. Nu vill vi tipsa om en amerikansk twittertrend som vi följt och medverkat i sedan i våras, enter #WirelessWednesday.

Björnar som kvittrar

Kent Huffman, Chief Marketing Officer på BearCom, Dallas, USA, har skapat en växande trend där företag och andra som är intresserade av trådlöst kan hitta varandra på Twitter. Initiativet, kallat WirelessWednesday, är helt inriktat på trådlöst och som Huffman beskriver det ”skillnaden är att vi går från att användare följer varandra på grund av värderingar till att koppla samman människor inom ett visst område eller en viss bransch, i det här fallet trådlös teknik”. Kent fortsätter ”WirelessWednesday har visat sig vara en win-win situation, vi lär oss mer om den trådlösa branschen och hur vi skall agera i den sociala mediasfären. Samtidigt växer antalet kontakter vi har via Twitter vilket blir en bra bas för att dela kontakter och vad som händer i branschen och nyheter kring vårt företag. Vi har också utvecklat ett närmare samarbete med flera av våra partners som är aktiva på Twitter”.

Trådlöst på onsdag

Den trådlösa industrin som helhet välkomnar idén. ”WirelessWednesday ger alla en möjlighet att delta i diskussionen, tala om frågor och utbyta idéer på Twitter, säger Amy Storey, chef för extern kommunikation för CTIA-The Wireless Association. ”Vi välkomnar och uppmuntrar alla som är intresserade av trådlöst att ansluta sig till dialogen.”

Finns du på Twitter och jobbar med trådlöst, eller är du bara intresserad av vad som händer i vårt trådlösa ekosystem? Börja delta i dialogen genom att använda eller följa hashtagen #WirelessWednesday. Vi ses på Twitter, framförallt på onsdagar!
WirelessWednesday

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök