skip to Main Content

Vi har tre populära e-böcker skrivna av våra branschexperter. De kostnadsfria böckerna täcker områdena IoT, 4G/5G-routrar och antenner.

Våra e-böcker har laddats ned av åtskilliga tusentals nöjda användare. Vi vill göra det enklare att förstå tekniken, så du snabbare kan nå dina mål. Missa inte viktig information så du kan komma igång snabbare med ditt nästa projekt. Fyll i namn och mailadress för respektive e-bok nedan för att ladda ned dem.

E-bok om antenner

antenner e-bokVår e-bok om antenner spänner över 60 teknikladdade sidor. En grundkurs och fördjupning i ett för dig som vill veta mer om antenner och antennlära. Vi går igenom allt du behöver veta om både antenner för mobilnät och eget radionät.*obligatoriska fält

E-bok om IoT

Internet of Things e-bokIoT är en samling disruptiva tekniker som möjliggör digitalisering. Tekniker som har revolutionerat hur företag och organisationer hanterar data och ökar sin effektivitet. Genom IoT kan företag få datadrivna insikter som kan hjälpa dem fatta bättre beslut. Med IoT kan vi snabbare nå klimat- och jämställdhetsmål.

Boken täcker ämnen som Low Power Wide Area Networks (LPWAN) tekniker, IoT-protokoll och hur man implementerar IoT-tekniker för att få ut det mesta av sin lösning.

* obligatoriska fält

E-bok om 4G/5G-routrar

routrar ebokVill du ha snabbare och mer tillförlitlig uppkoppling via mobilnäten? Då är en 4G eller 5G router kanske lösningen för dig! Vår e-bok och lär dig allt du behöver veta om routrar för mobilnäten, inklusive hur de fungerar, deras fördelar och nackdelar, och hur du väljer den bästa routern för dina behov. Ladda ner vår e-bok idag och ta steget mot en snabbare, smidigare och mer pålitlig uppkoppling!Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök