skip to Main Content
Vi på Induo har en lång erfarenhet av trådlös kommunikation och vi hoppas få äran att hjälpa dig med dina kommunikationsfrågor.

Vi är flexibla

En del som hör av sig vill ha hjälp med ett komplett paket med kablar, antenner, abonnemang och en 4G router, någon annan söker en produkt för integration i en egen lösning. Ingen fråga är för liten eller för stor för oss, vi hjälper dig på bästa sätt.

Vi kan olika nät.

Vi har en lång erfarenhet av egna radionät (RF) och kan hjälpa dig med såväl täcknings- som kompatibilitetsfrågor. Mobilnäten erbjuder bra prestanda och är tekniker vi jobbat med sedan länge. Vi vet vad man bör tänka på för att få så stabil kommunikation som möjligt. Dessutom samarbetar vi med de flesta operatörerna, så vi kan leverera kompletta paket med SIM-kort monterat, om du vill.

Det finns en rad olika anslutningsalternativ, Ethernet, I/O, RS-232, RS-485 och så vidare. I vårt breda produktutbud hittar du olika lösningar för olika behov.

Till vår produktöversikt

Vi vill inte krångla till det, vår hemsida är full med olika alternativ men känner du att du vill bolla en fråga så är vi inte längre bort än ett samtal, ring oss på 08-659 43 00!

…eller varför inte bara fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast!

Trådlöst från Induo
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök