skip to Main Content

Induo i Sociala medier

Vi på Induo delar gärna med oss av vår kunskap och vad som händer i branschen i sociala medier. Vi har formulerat det så här: ”vårt arbete med sociala medier är viktigt ur två perspektiv, transparens och dialog, och vårt långsiktiga mål med vår närvaro är att utveckla Induo och vårt utbud av produkter och tjänster.” Gillar du den sociala webben så umgås gärna med oss i någon av dessa kanaler:

Bloggande

I Induos blogg har vi samlat en allt från produktnyheter, artiklar, branschnyheter, trender, teknik och debattinlägg. Vi har tusentals inlägg från 2008 och fram till dags dato att ta del av!

Mikroblogg på twitter

Vi finns på twitter som @induowireless. Här sker rapportering om vad som händer, sammanfattat i 140 tecken.
Gilla oss på facebook

Facebook

Vi finns också på Facebook, kanske gör du det med? Gilla oss gärna på Facebook för att ta del av vad som händer.

LinkedIn

LinkedIn finns vår företagssida för Induo där vi postar de viktigaste av våra nyheter. Detta är inte en av våra mest frekvent uppdaterade kanaler men följ oss gärna där för att ta del av intermittenta uppdateringar.

Rörlig bild och foton: YouTube, Flickr och Instagram

YouTube publicerar vi förinspelat material som instruktionsfilmer, produktpresentationer och intervjuer.

Instagram lägger vi upp bilder från vårt dagliga arbete, applikationer liknande, lågupplösa bilder från vår vardag helt enkelt.

Flickr lägger vi upp bilder på produkter, mjukvaror, applikationer, kundträffar, mässor, produktlanseringar eller andra evenemang, litet högre upplösning än Instagram alltså och litet mer genomarbetat bildmaterial.

Back To Top
×Close search
Sök