skip to Main Content

GPA18 -Puckantenn wifi

567,00kr Ex.moms

Robust och diskret puckantenn med ett wifi element som täcker 2,4 GHz och 5 GHz. En antenn för fordonsmontage, montering på apparatskåp eller digital signage. En robust antenn som är utvecklad och tillverkad i EU, med 2 meter lågförlustkabel med SMA kontakt.

Täcker alla wifi band
IP67
Lätt att montera
Låg och diskret

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: S100042 Kategorier: ,
GPA18 är en IP67-klassad puckantenn med ett wifi-antennelement, en wifi-puckantenn för fast och mobilt bruk. En hållbar och diskret antenn som täcker både 2,4 och 5 GHz, trots den robusta lågprofilsdesignen är det en antenn som ger mycket bra prestanda. GPA18 är både vädertålig och IP67-klassad samtidigt som den är enkel att montera. Väl monterad på fordonstak eller kapsling är GPA18 både diskret och robust. Antennen är väl lämpad för utomhusmontering och är avsedd att motstå vädrets påfrestningar i många, många år.

Robust och diskret antenn med wifi

GPA18 är en hållbar dubbelbandsantenn med ett antennelement som täcker 2,4 och 4,9-6,0 GHz med cirka 3 dBi-förstärkning. Antennen är en lågprofilsantenn som monteras i ett 20 mm hål och tack vare att kablaget mynnar ut på antennens undersida blir installationen både säker och vattentät. Antennen monteras enkelt med hjälp av en kontramutter som dras åt underifrån. GPA18 är idealisk för trådlösa nätverk och WiFi-applikationer där en diskret antenn krävs samtidigt som prestanda inte kan äventyras. Antennen levereras med lågförlustkabel med 2 meters längd och är kontakterad med RP-SMA-hane kontakt.

 • GPA17 -Puckantenn För Wifi

  GPA17 -Puckantenn för wifi

  En smidig puckantenn med 2 x wifi element för både 2,4 GHz och 5 GHz. En antenn perfekt för fordon, apparatskåp eller digital signage. En robust antenn, utvecklad och...
  684,00kr Ex.moms
 • GPA05 Puckantenn Med GSM-4G/wifi

  GPA05 Puckantenn med GSM-4G/wifi

  En antenn som rymmer två antennelement, GSM/4G-antenn och wifi-antenn. Diskret antenn som monteras i 12 mm hål, vattentät enligt IP67. Riktigt kompakt, endast 50 mm diameter. Tänk på att...
  955,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation puckantenn GPA18
Frekvensområde: 2,4-2,5/4,9-5,8 GHz
Antennvinst 2-3 dBi
Dimension: 102×33,5 mm
Kontakt: RP-SMA-hane (wifi)
Kabellängd: 2 meter
Montering: 20 mm hål
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster rundstrålande antenn

gpa12 måttskiss

1. Antennen monteras i ett 20 mm monteringshål och den gängade delen har en ¾ -10 UNC gänga. Antennen kan monteras genom underlag med upp till 10 mm materialtjocklek.

2. Dra endast muttern med handkraft. Det räcker för att täta mot underlaget och antennen uppfyller då IP67. Inga ytterligare tätningar behövs.

3. Antennen fungerar även utan jordplan men med jordplan blir funktionen litet bättre.

4. Vill du montera två puckantenner intill varandra rekommenderar vi att de monteras med ett avstånd på mer än 15 cm från varandra.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök