skip to Main Content

GPA09 -4G-puckantenn med MIMO och GPS

1 395,00kr Ex.moms

4G puckantenn med tre antennelement, två för 4G och ett för GPS. Inklusive 1 meters lågförlustkablage. Lätt att montera då alla kablar och antenn monteras genom ett enda hål vilket gör den lätt att installera i fordon.

GSM/3G/4G -MIMO
GPS antenn
Kablar ingår
Vattentät

Artikelnr: T002010 Kategorier: ,

Beskrivning

En perfekt antenn för montering på fordon där man har en 4G router med GPS och inte bara vill ha bättre 4G täckning utan även bättre GPS-täckning. En puckantenn är en kompakt antenn som kan monteras på fordon eller annan utrustning som är stationär (då GPS-en används för att larma om produkten börjar flytta på sig eller för tidssynkronisering).
Antennpuckar eller puckantenner för 3G och 4G med wifi och även med GPS. Puckantenner lämpade för montering i apparatskåp, i fordon och liknande krävande miljöer.

Tålig puckantenn med 4G och wifi

GPA09 är kompakt, diskret men ger en helt tät installation. När du installerar GPA09 puckantennen räcker det med att borra ett hål i underlaget. Antennen är försedd med en gummipackning och en kontramutter för att säkra antennen mot underlaget och göra installationen fukt- och dammsäker. Antennen har 1 meters lågförlustantennkablar till antennelementen.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation 4G-puckantenn
Frekvensområde: 700-2690 MHz
Antennvinst 900 MHz 5 dBi
Antennvinst 1800 MHz 5 dBi
Antennvinst 2170 MHz 2,25 dBi
Antennvinst 2600 MHz 2 dBi
Dimension: 80 x 40 mm
Temperaturtålighet: -40 till +80°C
Kontakt: SMA hane (LTE samt GPS)
Kabellängd: 1 meter
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Back To Top
×Close search
Sök