skip to Main Content

GPA17 -Puckantenn för wifi

495,00kr Ex.moms

En smidig puckantenn med 2 x wifi element för både 2,4 GHz och 5 GHz. En antenn perfekt för fordon, apparatskåp eller digital signage. En robust antenn, utvecklad och tillverkad i EU med 2 x 2 meter lågförlustkablar med SMA kontakter.

2 x wifi
IP67
Lätt att montera
Låg och diskret

Artikelnr: S100041 Kategorier: ,

Beskrivning

GPA17 är en IP67-klassad puckantenn med två wifi-antennelement, en wifi-puckantenn som lämpar sig för såväl fast som mobilt bruk. GPA17 täcker både 2,4 och 5 GHz och trots den robusta lågprofilsdesignen ger antennen mycket bra prestanda. GPA17 är vädertålig, den är IP67-klassad, samtidigt som den är enkel att montera i de flesta sammanhang. Väl monterad ger GPA17 ett diskret intryck samtidigt som den är mycket robust. Antennen är väl lämpad för utomhusmontering och är avsedd att motstå vädrets påfrestningar

Kompakt puckantenn med wifi

GPA17 är perfekt när du vill montera utrustning i en utsatt monteringsmiljö där man behöver en tålig och pålitlig antenn. GPA17 är lätt att montera, ett enda hål måste borras i materialet, och tack vare konstruktionen är et både en snabb installation och en stabil infästning av antennen. Antennen monteras från undersidan med hjälp av en kontramutter som låser antennen vid underlaget och ger en tät skarv enligt IP67. GPA17-enheten är en antenn med dubbla WiFi element, en lågprofilpuckantenn med två stycken 2,4/5 GHz dubbelbandsantennelement. En antenn konstruerad för WiFi-applikationer som kräver två samtidiga anslutningar. Antennen levereras med lågförlustkabel med 2 meters längd, den är kontakterad med RP-SMA-hane kontakter.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation puckantenn GPA17
Frekvensområde: 2,4-2,5/4,9-5,8 GHz
Antennvinst 1,5 dBi/4 dBi
Dimension: 102×33,5 mm
Kontakter: RP-SMA-hane (wifi)
Kabellängd: 2 meter
Montering: 20 mm hål
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Måttskiss

gpa12 måttskiss

Back To Top
×Close search
Sök