skip to Main Content

GPA18 -Puckantenn wifi

395,00kr Ex.moms

Robust och diskret puckantenn med ett wifi element som täcker 2,4 GHz och 5 GHz. En antenn för fordonsmontage, montering på apparatskåp eller digital signage. En robust antenn som är utvecklad och tillverkad i EU, med 2 meter lågförlustkabel med SMA kontakt.

Täcker alla wifi band
IP67
Lätt att montera
Låg och diskret

Artikelnr: S100042 Kategorier: ,

Beskrivning

GPA18 är en IP67-klassad puckantenn med ett wifi-antennelement, en wifi-puckantenn för fast och mobilt bruk. En hållbar och diskret antenn som täcker både 2,4 och 5 GHz, trots den robusta lågprofilsdesignen är det en antenn som ger mycket bra prestanda. GPA18 är både vädertålig och IP67-klassad samtidigt som den är enkel att montera. Väl monterad på fordonstak eller kapsling är GPA18 både diskret och robust. Antennen är väl lämpad för utomhusmontering och är avsedd att motstå vädrets påfrestningar i många, många år.

Robust och diskret antenn med wifi

GPA18 är en hållbar dubbelbandsantenn med ett antennelement som täcker 2,4 och 4,9-6,0 GHz med cirka 3 dBi-förstärkning. Antennen är en lågprofilsantenn som monteras i ett 20 mm hål och tack vare att kablaget mynnar ut på antennens undersida blir installationen både säker och vattentät. Antennen monteras enkelt med hjälp av en kontramutter som dras åt underifrån. GPA18 är idealisk för trådlösa nätverk och WiFi-applikationer där en diskret antenn krävs samtidigt som prestanda inte kan äventyras. Antennen levereras med lågförlustkabel med 2 meters längd och är kontakterad med RP-SMA-hane kontakt.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation puckantenn GPA18
Frekvensområde: 2,4-2,5/4,9-5,8 GHz
Antennvinst 2-3 dBi
Dimension: 102×33,5 mm
Kontakt: RP-SMA-hane (wifi)
Kabellängd: 2 meter
Montering: 20 mm hål
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Måttskiss

gpa12 måttskiss

Back To Top
×Close search
Sök