skip to Main Content

GPA23 puckantenn med 4 x LTE

1 357,00kr Ex.moms

Robust antenn med 4G-element med bra prestanda. En rundstrålande antenn för montering på fordonstak, apparatskåp, karosser och liknande, perfekt när du söker en högpresterande antenn. För routrar som stödjer LTE Cat5-6 och uppåt som behöver fyra antennelement eller för routrar med dubbla LTE-moduler.

Rundstrålande
MIMO-funktion
Fyra antennelement
Bra antennvinst

Lagerstatus: på väg in Artikelnr: S100134 Kategori:

Beskrivning

GPA23 är fyra elements MIMO-antenn med LTE-antenner, en antenn lämpad för montering på såväl fordonstak som i industri- och telematikapplikationer.

MIMO LTE-antenn för LTE Cat5 och högre

GPA23 har fyra separata antennelement med 4 x LTE-element. GPA23 är en rejäl utomhusantenn avsedd för fast installation där man behöver en högpresterande rundstrålande antenn som kan fungera i alla väder. GPA23 är perfekt för platta underlag och ger en vattentät installation. Antennens diameter är 140 mm och dess höjd är 80 mm, den är samtidigt mycket diskret då den är utformad i vit plast. Antennen levereras med 2 meters tunna lågförlustantennkablar som lämpar sig för fordonsmontage eller installation i apparatskåp. Antennkablarna är kontakterade med SMA-hane kontakter.

GPA23 puckantennEn väl tilltagen antenn med LTE-antennelement, en robust men diskret antenn som fungerar lika bra på fordonstaket som på apparatskåpet. En antenn med hela fyra antennelement som ger bra täckning och som är designad för alla väder.

GPA23 monteras i ett 20 mm hål med en packning och en kontramutter på baksidan. Väl åtdragen blir installationen vattentät och fyller IP67. GPA23 kompromissar inte med LTE-antennelementen som erbjuder 3-4 dBi-förstärkning på samtliga element.

 • GPA05 Puckantenn Med GSM-3G/wifi

  GPA05 Puckantenn med GSM-3G/wifi

  En antenn som rymmer två antennelement, GSM/3G-antenn och wifi-antenn. Diskret antenn som monteras i 12 mm hål, vattentät enligt IP67. Riktigt kompakt, endast 50 mm diameter! GSM/3G och wifi ...
  795,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • GPA12 -tålig Puckantenn För GSM Och 3G

  GPA12 -tålig puckantenn för GSM och 3G

  En diskret puckantenn för montering på maskiner, apparatskåp, kapslingar och fordon. En antenn för GSM och 3G med 1 meter kabel och SMA-hane kontakt. En tålig antenn som klarar...
  295,00kr395,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • GPA22 Puckantenn Med LTE, Wifi Och GPS

  GPA22 puckantenn med LTE, wifi och GPS

  Robust kombinerad 4G, GPS och wifi-antenn med bra prestanda. En rundstrålande antenn för montering på fordonstak, apparatskåp, karosser och liknande, perfekt när du söker en högpresterande antenn. Rundstrålande MIMO-funktion ...
  1 495,00kr Ex.moms
  Läs mer

Teknisk specifikation

Antennvinst:3/4 dBi (LTE-antennelement)

Teknisk specifikation GPA23-antenn
Frekvensområde LTE element 1-4: 690-960/1710-2700 MHz
Dimension: 80 mm höjd, 140 mm diameter
Temperaturtålighet: -30° till +70°C
Kontakt: 4 x SMA hane (LTE)
Kabellängd: 2 m
Material antennelement: Plast
Material fäste: Kontramutter:plast
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Back To Top
×Close search
Sök