skip to Main Content

GPA12 -tålig puckantenn för GSM och 3G

295,00kr Ex.moms

En diskret puckantenn för montering på maskiner, apparatskåp, kapslingar och fordon. En antenn för GSM och 3G med 1 meter kabel och SMA-hane kontakt. En tålig antenn som klarar både väder och vind.

GSM och 3G
Enkel puckantenn
Hög kvalitet, pressat pris
Lätt att montera

Artikelnr: S100025 Kategori:

Beskrivning

Ofta monteras våra produkter i apparatskåp och fordon, då kan en puckantenn vara ett bra förslag för att få antennen på utsidan av plåt- eller plastkapslingar.

Diskret puckantenn med låg profil

För att installera GPA12 i ett apparatskåp, kabinett eller fordonstak borras ett hål och antennen säkras från baksidan med en kontramutter. En ordentlig gummipackning gör installationen vattensäker vilket gör det till en lämplig antenn för fordonsmontage. GPA12 är en antenn med ett antennelement som har 2-3 dBi antennförstärkning, den täcker samtliga GSM och 3G-banden, den levereras med 1 meter tunn lågförlustkabel med SMA-hane kontakt.

 • Robust IP66 Fordonsantenn För LTE

  Robust IP66 fordonsantenn för LTE

  En fordonsantenn för montering med chassiegenomföring, en antenn som är både robust, slagtålig och IP66 klassad. En antenn som levereras med SMA-hane kontakt och 2,5 meter lågförlustkabel. Antennen är...
  895,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • Väggfäste GPA1X-serien

  Väggfäste GPA1X-serien

  Ett vädertåligt fäste för puckantenner som möjliggör montering av puckantenn på fasad. (Antenn ingår inte utan måste beställas separat). Robust fäste Hög kvalitet Vädertåliga materialval
  149,00kr Ex.moms
  Läs mer

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation puckantenn GPA12
Frekvensområde: 870-960/1710-2170 MHz
Antennvinst 900 MHz 2-3 dBi
Dimension: 102×35 mm
Montering: 20 mm hål
Kontakt: SMA hane
Kabellängd: 1 meter
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Måttskiss

gpa12 måttskiss

Monteringsinstruktion

1. Antennen monteras i ett 20 mm monteringshål och den gängade delen har en ¾ -10 UNC gänga. Antennen kan monteras genom underlag med upp till 10 mm materialtjocklek.

2. Drar endast muttern med handkraft. Det räcker för att täta mot underlaget och antennen uppfyller då IP67. Inga ytterligare tätningar behövs.

3. Antennen fungerar även utan jordplan men med jordplan blir funktionen litet bättre.

4. Vill du montera två puckantenner intill varandra rekommenderar vi att de monteras med ett avstånd på mer än 15 cm från varandra.

Back To Top