skip to Main Content

ComAnt-830 X++ för LTE 800 MHz

7 444,00kr Ex.moms

ComAnt-830X++ är en korspolariserad riktantenn som är avsedd för LTE-bandet på 800 MHz, en antenn där det är långt till basstationen. En minst sagt robust 4G-riktantenn utvecklad för vårt nordiska klimat.

10 dBi yagi
IP67-klassad
N-kontakt
MIMO

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: T005066 Kategori:
ComAnt-830X++ är en korspolariserad riktantenn som är avsedd för LTE-bandet på 800 MHz, ett band som används för 4G utanför tätort. Antennen är framtagen för professionella anläggningar där det är långt till basstationen och 800 MHz är det gällande bandet. Antennerna är perfekta till routrar och modem som ligger en bit bort från basstationen. Antennen kan även användas med cirkulär antennpolarisation vilket gör att de kan de ”borra sig igenom” tuff vegetation, för detta krävs dock en extra adapter och en dubbel uppsättning antenner.

Completechs ComAnt-830X++ är en riktig kvalitetsantenn, en antenn som står emot tuffa påfrestningar från vädrets makter och alla de typer av varierat väder vårt svenska klimat har att erbjuda år efter år. Sannolikt är antennen så tålig att den kommer att överleva livslängden på 4G näten (cirka 20 år). ComAnt antennerna har en tålig konstruktion som är både vatten- och dammtät, de är klassade enligt IP67.

ComAnt-830X++ är en korspolariserad riktantenn som är avsedd för LTE-bandet på 800 MHz, en kraftfull antenn där det är långt till basstationen.

Skyddar mot åskan

ComAnt-830X++ har en konstruktion som skyddar ansluten utrustning mot indirekta åsknedslag, skyddet bygger på så kallad DC-mässig kortslutning. För den som ökar ett utökat skydd finns ett separat paket att köpa med en kabel som skruvas till en jordpunkt. Själva åskskyddets konstruktion är framtaget så att det kan användas igen och igen och igen utan att åskskyddet behöver bytas efter indirekta nedslag, Denna typ av konstruktion innebär ett minskat antal avbrott vilket leder till minimerade driftskostnader. ComAnt-830X++ är lätt vilket gör den motståndskraftig mot hårda vindar även när antennerna är belagda med is och snö.

Riktantenner för 4G av hög kvalitet

ComAnt-830X++ är en yagiantenn med fem + fem direktorer. Antennernas konstruktion är genomtänkt och ger lätta antenner eftersom alla delar är av aluminium eller glasfiber. Alla aktiva delar är ingjutna med PU-skum.

  • ComAnt CACELY Riktantenn För GSM/3G

    ComAnt CACELY Riktantenn för GSM/3G

    En riktigt robust Yagi-antenn, en modell som klarar miljöpåfrestningar i miljöer som vid Islands vulkaner, Mount Everest och öknar. ComAnt CACELY är en bevisat robust riktantenn för GSM och...
    2 614,00kr Ex.moms
    Läs mer
Teknisk specifikation ComAnt-830X++
Impedans: 50 Ω
Polarisation: Vertikal/horisontell
Antennkontakt: N
Aktiva antennelement: Tillverkade i UV-resistent ABS, PU skumfyllning
Passiva antennelement: Tillverkade i aluminium
Kapslingsklass: IP67
Temperaturområde: -40 till +80°C
För maströr: ø 35-60 mm
Montering: Monteringsplatta i strängpressad aluminium, rostfria monteringsklammor med självlåsande muttrar ingår
Åskskydd: DC kortsluten
Antennvinst: 10 dBi beroende på modell
Frekvensområden: 800-860 MHz
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Att rikta en antenn kan vara skillnaden mellan att nå långt och med bra prestanda och att bli besviken. Vi har ett par tips för att komma igång med din riktantenn.

Först och främst är inriktningen avgörande så i vår artikel rikta din antenn rätt går vi igenom de steg du behöver checka av för en noggrann installation.

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. Antennen monteras inte tillräckligt högt.
2. Antennen riktas åt fel håll.
3. För lång antennkabel används.

Många tror att en router är snabbare än en smartphone, läs gärna om faktorer som påverkar din uppkoppling där vi går igenom vad du kan förvänta dig av din uppkoppling.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök