skip to Main Content

GPA01 -Panelantenn för GSM och 3G

695,00kr Ex.moms

En antenn med förstärkning på såväl GSM som 3G-banden som kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet
För GSM och 3G
9 dBi antennvinst
Montera på vägg eller antennmast
Av tåligt material

Artikelnr: C100010 Kategorier: ,

Beskrivning

En antenn som är framtagen för hög förstärkning på såväl GSM som 3G-banden med 9 dBi förstärkning. En antenn som kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet.

Riktantenn passande GSM och 3G

GPA01 levereras med 22 cm kabel med SMA-kontakt vilket gör det enkelt att montera en längre antennkabel. Antennen är framförallt framtagen för att passa våra GSM- och 3G-modem, larmsystem eller fjärrstyrningsutrustningar. Antennen fungerar med alla GSM och 3G nät i hela Sverige vilket gör den till en bra allroundantenn.

Panelantennen GPA01 är en antenn för GSM och 3G, robust antenn för montering på vägg eller antennmast. Av stabil kvalitet för enastående täckning.

Antennerna är tillverkad i ett UV-beständigt plastmaterial som inte degenereras över tid. Antennerna är utvecklade och tillverkade i Europa och har en patenterad konstruktion. Antennen kan användas utomhus såväl sommar som vinter och den är DC-mässigt kortsluten, något som ger en minskad risk för skador på ansluten utrustning vid indirekta åsknedslag.

Panelantenner ger en hög antennförstärkning samtidigt som de är diskretare än flerelementsantenner och yagiantenner, de är enklare att montera och bättre väderskyddade än antenner med många spröt.

 • GPA02 -Korspolariserad 4G-riktantenn MIMO

  GPA02 -Korspolariserad 4G-riktantenn MIMO

  En antenn med förstärkning på såväl GSM som 3G-banden som kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet MIMO för 3G...
  995,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • LFKf Med SMA Hane/SMA Hona

  LFKf med SMA Hane/SMA Hona

  LFKf antennkabel med SMA-hankontakt och SMA-honkontakt. LFKf är en supertunn lågförlustkabel för antenninstallationer i fordon. Denna kabel är tunn och smidig vilket gör den lämplig för fordonsinstallationer och mobila...
  195,00kr245,00kr Ex.moms
  Läs mer

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation panelantenn GPA01
Frekvensområde: 824-960 samt 1710-2170 MHz
Antennvinst: 9 dBi
Dimension: 162x142x45 mm
Temperaturtålighet: -30° till +80°C
Kontakt: SMA hane
Kabellängd: 0,25 meter
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Produktpresentation (video)

Strålningsmönster

Strålningsmönster panelantenn

Back To Top
×Close search
Sök