skip to Main Content

GPA01 -Panelantenn · GSM/3G/4G/5G

989,00kr Ex.moms

En antenn med förstärkning på såväl GSM som 3G-banden (samt de låga 4G/5G-banden) som kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Tack vare att den täcker just de låga banden är den en passande lösning för olika IoT-lösningar via mobilnäten och LoRaWAN. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet
För GSM/3G (+4G/5G)
9 dBi antennvinst
Montera på vägg eller antennmast
Av tåligt material

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: C100010 Kategorier: , ,
En antenn som är framtagen för hög förstärkning på såväl GSM som 3G-banden, samt de låga 4G/5G-banden, med 9 dBi förstärkning. En antenn som kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet.

Riktantenn passande GSM och 3G

GPA01 levereras med 22 cm kabel med SMA-kontakt vilket gör det enkelt att montera en längre antennkabel. Antennen är framförallt framtagen för att passa våra GSM- och 3G-modem, larmsystem eller fjärrstyrningsutrustningar. Antennen fungerar med alla GSM och 3G nät i hela Sverige vilket gör den till en bra allroundantenn. Den fungerar även i de låga 4G/5G-banden.

Panelantennen GPA01 är en antenn för GSM och 3G, robust antenn för montering på vägg eller antennmast. Av stabil kvalitet för enastående täckning.

Antennerna är tillverkad i ett UV-beständigt plastmaterial som inte degenereras över tid. Antennerna är utvecklade och tillverkade i Europa och har en patenterad konstruktion. Antennen kan användas utomhus såväl sommar som vinter och den är DC-mässigt kortsluten, något som ger en minskad risk för skador på ansluten utrustning vid indirekta åsknedslag.

Antennen fungerar även med 4G/5G på de låga frekvensbanden som används utanför tätort.

Panelantenner ger en hög antennförstärkning samtidigt som de är diskretare än flerelementsantenner och yagiantenner, de är enklare att montera och bättre väderskyddade än antenner med många spröt.

 • LFKf Med SMA Hane/SMA Hona

  LFKf med SMA Hane/SMA Hona

  LFKf antennkabel med SMA-hankontakt och SMA-honkontakt. LFKf är en supertunn lågförlustkabel för antenninstallationer i fordon. Denna kabel är tunn och smidig vilket gör den lämplig för fordonsinstallationer och mobila...
  236,00kr273,00kr Ex.moms
 • Antennfäste Fasad Kort

  Antennfäste fasad kort

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 19 cm för fasadmontering av antenner med ett antennelement. Diameter 35 mm. Bygger ut 28 cm från fasad.
  269,00kr Ex.moms
 • GPA02 -4G/5G-riktantenn · MIMO

  GPA02 -4G/5G-riktantenn · MIMO

  En 4G/5G-antenn med förstärkning på såväl GSM som 3G-banden. Antennen kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet. För 5G fungerar...
  1 155,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation panelantenn GPA01
Frekvensområde: 824-960 samt 1710-2170 MHz
Antennvinst: 9 dBi
Dimension: 162x142x45 mm
Temperaturtålighet: -30° till +80°C
Kontakt: SMA hane
Kabellängd: 0,25 meter
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster panelantenn

Att rikta en antenn kan vara skillnaden mellan att nå långt och med bra prestanda och att bli besviken. Vi har ett par tips för att komma igång med din riktantenn.

 

Först och främst är inriktningen avgörande så i vår artikel rikta din antenn rätt går vi igenom de steg du behöver checka av för en noggrann installation.

 

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. Antennen monteras inte tillräckligt högt.
2. Antennen riktas åt fel håll.
3. För lång antennkabel används.

 

Många tror att en router är snabbare än en smartphone, läs gärna om faktorer som påverkar din uppkoppling där vi går igenom vad du kan förvänta dig av din uppkoppling.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök